Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dona Patricia čelí těžkým osobním a obchodním sporům. Navíc je od sebe dokáže jen těžko odlišit. Obchodní vztahy s Levantovými poškozuje utajovaný poměr mezi Patri a Mickeym, který mocná mafiánská rodina neschvaluje. Zároveň došlo k přesně mířenému policejnímu zátahu na měsíční dodávku drog a Patri dochází, že jí jde někdo po krku. Zbylé klany začínají zboží silně postrádat, a pokud chce Secondigliano zůstat výhradním dodavatelem a udržet mír, je nutné rychle jednat. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marco D’Amore sa tentoraz z režisérskej stoličky postaral o kvalitnú mafiánsku zábavu, na akú sú fanúšikovia zvyknutí. Vytvoril sa vážny problém s predzvesťou niečoho väčšieho do budúcna. Akcia, ku nej správne zvolený soundtrack, bezchybný vizuál s matným a zaostreným obrazom v jednom zábere, luxusné, perfekcionisticky zvolené interiéry aj krásne exteriéry, napätie v scénach bez zbraní, to všetko tvorí opäť originálny pulzujúci zážitok talianskej 'Ndranghety. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don Levante urazil Patrizii: „My bossové vás respektujeme, ale nepřejeme si, aby se vaše krev smísila s naší.“ Nějaká krysa mluvila a policie tak zabavila celou zásilku drog. Bratři Capacciovi dělají problémy. Patrizia žádá o pomoc, kufr s penězi přináší Azzurra, která se chová nadřazeně a připomíná Patrizii, že začínala jako obyčejná prodavačka. Patrizia se vzepřela donu Levantemu a odvezla si jeho syna Michelangela, svoji lásku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podruhé byla v centru dění ve čtvrté sezóně dona Patrizia, a ani tentokrát to na plný počet hvězdiček nedotáhla. Není to tím, že bych se při sledování nudil, událostí tady nebylo málo, jen mě jaksi neoslovily její potíže v milostném životě. Pro další děj ale vznikla další pěkná zápletka... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama