Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gennaro nechává neapolské podsvětí daleko za sebou a rozjíždí developerský projekt se svým novým společníkem. Ze všeho nejdřív ovšem musí zajistit převzetí strategické společnosti, které se neobejde bez návštěvy Londýna. V chladné skleněné metropoli a s angličtinou všude kolem se Gennaro necítí zrovna ve své kůži. O to těžší je pak rozlišit, komu může věřit a kdo se chystá využít jeho neklid k vlastnímu obohacení. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Daddko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšší level prania peňazí a businessu narko mafie scenár nezvláda. Roztápať zlato v garáži v predpotopnej peci a potom ho puncovať ? Kontrakt bez zástupu právnikov ? To aj slovenskí mafiózi sú lepši :-) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z londýnské epizody jsem měl zpočátku velké obavy, protože jsem se už několikrát přesvědčil o tom, že mě děj mimo Neapol příliš netěší (čest výjimkám). Ukázalo se ale, že to byly obavy zcela zbytečné, protože tento zednický díl, v němž se děj točil hlavně kolem cihel, mě převelice bavil. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gennaro i s manželkou Azzurrou letěl do Londýna jako slušný obchodník a nakonec musel vraždit i tam, aby vůbec mohl koupit firmu, kterou potřeboval. A ještě ke všemu mají v Londýně „hnusné kafe“ a proradné byznysmeny. Zkrátka všude zrada, doma nejlíp. Už aby měl své vlastní letiště a zavedl i přímou linku Praha – Neapol. Až tam poletím, ať to mám bez přestupu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama