Dva barbaři

Komedie / Thriller

USA, 1994, 93 min

John Paragon

• Subjektiv

Vítězství (svalové) hmoty nad duchem!(12.1.2009)

• Terva

Režie a scénář : John Paragon. Kamera : Irek Hartowicz. Hrají : Peter Paul jako Peter Falcone a David Paul jako David Falcone. Tak omezený snímek, že hercům raději nechali svá jména.(3.6.2011)

• TO

Přihlouplá akční komedie, podobná filmu Pan chůva . Dva spratci kontra dva svalnáči, ty hrají " bratři barbaři “ Peter Paul a David Paul, tu něžnější polovinu populace zde zastupuje Rena Sofer (Melrose Place, Rabín kněz a krásná blondýna) v roli krásné učitelky. Nekvalitní odpolední blbůstka, ale dívat se na to dalo.(22.6.2007)

• wasillisa

sentimentální vzpomínka na byt v Pardubicích ...ach! už mi chybí jen ten pekáč popcornu, nefunkční kotel a elektřina a záchod polepenej plakáty Zaca Efrona z BravoGirl!(22.7.2008)

• Grizzly

Pamatuju si, ze sem se u toho smal :)(12.6.2008)

• hiroshima

I když mám sympaťáky Petera a Davida Paulovi rád, tak Twin Sitters se opravdu nepovedl a ani tihle dva hromotluci to nezachránili. Vtipy zkrátka nefungovaly. U komedie mám jen jeden požadavek a to abych se alespoň párkrát během snímku zasmál. Nepovedlo se. Navíc mě vytáčely oblečky do kterých naše "mužské chůvy" oblékali. Krátké kulturistické trika beru, ale co ten zbytek? Do cirkusu nebo na travesti ideální. Nebýt bratrů Paulových tak s čistým svědomým dávám "odpad" takhle alespon jedna hvězda...(27.4.2012)

• ABLABLABLA

Naprosto nic nového a ještě podáno v takovém blbém balení, ale párkrát jsem se zasmála.(6.9.2011)