Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydařený počin. V tomto filmu se sešli dva herci, kteří hrají ve dvou mých oblíbených seriálech. Rose Leslie je už z notoricky známé Game of Thrones, za to Harry P. Treadway je z Penny Dreadful. Už jen proto jsem stiskl tlačitko "play" na svém dvd přehrávači. Nutno říct, že jsem na konci nelitoval. Medové týdny, jak to přeložil nějaký tvůrce titulků, by se daly označit jako film s přívlastkem atmosférický. K tomu napomáhal fakt, že byl skvěle ozvučen. Samotný příběh není nějak světoborný, ale stavbou a aspekty v chování postav se dá popsat slovy konkurence schopný, za mně 60%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá atmosféra, příjemné herecké obsazení a divák neví celou dobu, co se vlastně děje a to také není na škodu. Ke konci přijdou i zajímavé scény, které jsou nechutné, ale tím to hasne. První polovinu se takřka nic neděje a teprve druhá je o trochu lepší. Bohužel musím přiznat, že závěrečné rozuzlení bylo úplně o ničem a v divákovi nechá tolik nezodpovězených otázek, že by bylo nejlepší udělat druhý díl, což s největší pravděpodobností nestane. Z Honeymoon se tudíž stává jen bezduchý horor se spoustou nezodpovězených otázek a to není moc dobře .. 5/10 = 55% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo to pozná dříve, jiný zase až poté, co v klínu manželky objeví něco, co připomíná záclony z ložnice Oduly.. My wife is not my wife! Na debutantku řemeslně zvládnuté i docela atmosférické, obzvláště když se vtloukají klíny do doposud harmonického vztahu a následkem tohoto jednání nastává jeho rozklad. Sněhova divoženka přesvědčivá (její novomanžel naopak přehnaně snaživý), ale ten „bodysnatcherovský“ vývoj všechny dobré věci částečně otupil. Nasměrování k duševní nemoci (včetně zoufalství blízkého člověka marně se snažícího tomu zabránit) by možná zabodovalo lépe, ale zase bychom nebyli svědky tak trochu cronenbergovského porodu úhoře.. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Uf, atmosféra tohoto snímku by se dala krájet. Obvykle se nepouštím do filmů s hororovým nádechem, ale nelituji, že jsem si tohle pustila (i když jsem si to mohla pustit jindy než ve 2 ráno za bouřky). Ústřední herecké duo je perfektní, atmosféra (jak už jsem zmiňovala) je dokonalá - plíživá a znepokojující, závěr je úžasně vygradovaný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Půlnoční čuňačinka, kterou nevím, jak pořádně ohodnotit. Ale jelikož občas po nocích, kdy se mi nechce spát, dávám i takové horory, abych si záměrně před spaním zkazil náladu, zbylo mi pro tenhle film hodnocení jedné jediné hvězdičky. Nicméně technicky vzato to nebylo zlý a atmosféru to taky tvořilo vcelku zajímavou. Jakmile se ale začnou točit obrátky v druhé půlce filmu, rozjede se směska nevysvětlitelných otázek a sem tam se promítne i nějaká ta nechutnost, které mi pokaždé u jinak realistického příběhu dokážou vysloveně hnout žlučí. Tady se jim to teda vysloveně povedlo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama