Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě upírky lákají nicnetušící cestovatele do svého vznešeného venkovského sídla pod příslibem sexuálních orgií, ze kterých ale tuhne krev v žilách. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět sexy krvák a to jsem taky do poslední kapky dostal. Příběh je tu celkem o ničem, ale to mě vůbec netrápilo, protože to hlavní na Vampyres, jsou ty dvě lesbické upírky, které se nebály nahoty a chvilkami jsem měl pocit, že koukám na porno. Mám slabost, pro tyhle low erotický krváky, takže neváhám jít na 3*. Scéna ve vaně vážně povedená, fap, fap. (64. hodnocení) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica priateľov prichádza do hlbokých hôr, aby objasnila temné tajomstvo starého statku. Utáboriť sa v blízkosti starej chatky však nebolo najlepším rozhodnutím. Obzvlášť, keď je uvedená oblasť teritóriom dvojice sexuchtivých upíriek, ktoré neustále vyhľadávajú svoje obete. Originál zo 74' som nevidel, porovnávať nemôžem. Ako to už ale býva zvykom, každý snímok si nájde svojich obdivovateľov. Mňa osobne najviac zaujal hudobný doprovod počas prvej hororo erotickej scény ala "tri švédske korunky", respektíve záverečná tretina filmu, kedy sa konečne začalo niečo diať. Gore ked sa objavilo, nebolo veru najhoršie, o tom potom, no mohlo ho byť aj viac (oblizovanie krvavých tiel nerátam). Od filmu ktorý má tak krátku stopáž som ale čakal viac. Neviem no. Ako to napísal ten ricci.s? "Nenároční môžu skúsiť?" Tretia ☆ s odretými ušami - 55% ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Dvojice starobylých upírek se na Víctorovi Matellanovi během natáčení evidentně pořádně vyřádila, jelikož jeho režii lze označit za naprosto bezkrevnou. Kromě pár zdařilých náznaků hororového erotična nemá snímek Vampyres co nabídnout. Vedle hlavního upířího příběhu divák sleduje ještě dvě víceméně zbytečné postranní dějové linie a to všechno za doprovodu poněkud jednodušších dialogů, nevalných hereckých výkonů a především v závěru již unavující repetitivnosti scén. Hororovou atmosféru zde pochopitelně rovněž nehledejte. Jakožto zdejší hlavní odborník na žánr horor tak uděluji snímku pouhou jednu hvězdu a ke zhlédnutí ho v žádném případě nedoporučuji. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pätica kamarátov sa dohodne na výlete do lesov, lenže na miesto dorazia len traja. Scenéria je krásna a v srdci panenskej prírody pripomína mestský ruch len miestne sídlo. To sa však zdá byť po celé dni prázdne. Skutočnosť je však úplne iná. Očividne opustené sídlo je totiž obývané dvoma upírkami, ktoré považujú každého, kto do ich lesa príde, za novú obeť pre svoje krvavé hrátky. - Celkom snaživá záležitosť, ktorá však okrem dobre zvládnutej technickej stránky a pekného prostredia nanešťastie mne osobne nemala čo ponúknuť. Herecké obsadenie sa snaží, lenže chaotický scenár so slabou náplňou im neumožňuje predviesť sa naplno, takže to vyzerá dosť nešikovne. Krvi je tu velké množstvo, ale gore velmi chýba. Nie úplne najhoršia záležitosť, ale keďže mne osobne Vampire tématika nesedí ani v tých najlepších kúskoch, nedivím sa, že ma toto nezaujalo. + herečka z Crying Wolf ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Vampyres“ nemá být objevný snímek, ale je to snímek, který navazuje na starou mytologii/historii – hraběnka Báthory – ale i na tradici podobných filmů, jako je například „Les lèvres rouges“, abych zmínil jeden, který je součástí „101 hororů, které musíte vidět, než zemřete“. V tom, co od filmu očekáváte, dostanete určitou satisfakci, ale nic navíc než lesbický upírský snímek to není. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Ve Španělsku byl film promítán pouze v 15 kinech a vidělo ho 750 diváků. (Kudly4)

Reklama

Reklama