Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie získala po rozvodu od svého násilnického manžela dům, který pro ni za doby manželství budoval. V něm se však dějí divné věci a Julie má pocit, že ji kdosi sleduje na každém kroku... Manželství Julie a Sama dospělo k rozvodu a Julie si může oddechnout. Konečně se zbavila násilníka, který kontroloval každý její krok, který jí diktoval, jak má žít, jak se má chovat, a když byl nespokojen s jejím chováním, zamykal ji do šatny, kde měla Julie záchvaty klaustrofobie. Nyní je však po všem a ona se může konečně nadechnout a žít vlatní život podle svých představ. Při majetkovém vyrovnání Sam trvá na tom, aby si Julie ponechala dům, který pro ni budoval. Není ještě zcela dokončen, ale dá se v něm pohodlně bydlet, a když ho Julie nechá dodělat, při prodeji by mohla získat velkou sumu peněz. Julie zprvu dům odmítá, ale nakonec souhlasí a na naléhání své kamarádky a právničky Allison se do domu nastěhuje. Vyzkouší si tam žít a pak se rozhodne, co s domem udělá. Sam se odstěhoval stovky kilometrů daleko a bude mít od něj klid. Dává výpověď v práci a hodlá chvíli jen malovat, než se rozhodne, co si se svým životem počne dál. Jednoho dne se náhodou seznamuje s řemeslníkem jménem Tyler, který jí nabízí, že práce v domě dokončí.

V domě se dějí divné věci a Julie zjišťuje, že dům je plný kamer a dalšího sledovacího zařízení, které ji sleduje doslova na každém kroku. Policie, kterou Julie kontaktovala, však nemůže nic dělat. Není ani jisté, že kamery, které Julie našla, skutečně někdo využívá k jejímu sledování. Allison si na Juliinu žádost nechá prověřit Tylera a zjišťuje, že kdysi se Samem pracoval. Okamžitě tu informaci posílá Julii mailem a snaží se ji telefonicky kontaktovat. Julie není doma, šla běhat a nevzala si s sebou ani mobil. Allison se okamžitě vydává do Juliina domu, kde je přepadena a uškrcena. Její auto i tělo pak bylo nalezeno blízko domu. Do podezření se okamžitě dostává Tyler a je zatčen, přestože tvrdí, že jako řemeslník pracoval pro mnoho lidí a se Samem se ani osobně nezná. Policie musí pečlivě prověřit jeho alibi, ale pro jistotu bude dům hlídat. I přesto se Julie dostává do situace, kdy musí bojovat o život. V domě našla také místnost s počítači a nahrávkami ze sprchy, z ložnice, zkrátka ze všech situací, a objevuje se Sam, který se v žádném případě nehodlá smířit s tím, že by ho Julie mohla opustit. Dojde mezi nim k pronásledování i zápasu a zdá se, že Julie nemá šanci. V tom se v domě objevuje Tyler, kterého policie propustila poté, co zjistila jeho neprůstřelné alibi. Okamžitě jde Julii na pomoc. Dojde ke rvačce mezi ním a Samem, ve které má navrch Sam. Julie neváhá a Sama zastřelí jeho vlastní pistolí. Nyní je opravdu konečně volná. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Smashed 

všechny recenze uživatele

Je to taková hezká pohádka. Hezká ženská se rozvede s manželem a ten jí při rozvodu přenechá dům. Krásnej dům s krásnou zahradou a s tajemstvím. V domě jsou totiž tajné chodby, ze kterých Julii neustále pozoruje. Je to celý takový hezky poskládaný a i když to herecky není žádný veledílo, tak mě se to líbilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní televizní thriller, který se na jednu stranu snaží být strašně drsný, ale spíš mi to místy připadalo neuvěřitelně trapné. Jak samotný scénář, tak i chování hlavní představitelky. Ani není divu, že s takovou husou dokázal ten její bývalý skvěle manipulovat. Jedinou záchranou pro celý film, bylo těch pár vražd a samotné finále. Alespoň v těchto chvílích byl cítit nějaký ten náznak atmosféry. Costas Mandylor tu dostal jen miniroličku detektiva, takže nečekejte, že bude pobíhat před kamerou celý film. Spíš byl jen takovým lákadlem. Bianca Lawson nebyla vyloženě škaredá, ale dávám přednost bílým holkám… ()

Reklama

Carcooli 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se mi zdá, že v každém déčkovém "thrileru" hraje postava jménem Julie. Asi je to jméno prokleté, nicméně tenhle brak je hrozná kravina. Mizerné herecké výkony, dialogy absolutně o ničem, děj nudný od začátku do konce - prostě v tomhle filmu není nic, co může člověka zaujmout. Místo, abych napnutě čekala na nějaký zvrat, jsem celou dobu přemýšlela, kde jsem viděla hrát Brendana Fehra, a pak jsem si vzpomněla na super seriál Roswell, který už jsem dlouho neviděla a tak mě to aspoň nutilo stáhnout a zavzpomínat. Nejlepší scény tohoto filmu: Julie dostane po manželovi barák jako kráva, sídlo, které je srovnatelné s domovem Rihanny, vydělávající 5 melounů dolarů ročně a ona se svěří kamarádce, že dala výpověď v práci, protože chce dokončit nějaké práce na domě a odpočinout si - ehm? A jako z čeho chce tenhle barák živit?? ...hlavní herečky jsou samozřejmě modelky jako prase a probouzí se jak jinak než s dokonalým make-upem. ..."už nikdy se nespustím s prvním chlapem, kterého potkám" -a proto si hned do baráku pustí kutila Tima, který jí tam jako nááááhodou nabídné pomoc s opravami. A samozřejmě se hned zamiluje atd atd.. Nemá cenu si to pouštět :) ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Já fakt dlouho přemýšlela kolik hvězdiček tomu dát. Krásné prostředí, krásní herci, docela lekačka a na začátku super nápad. Ale to je tak všechno. Dialogy o ničem, psychologie postav debilní, snaha o dramatizaci přehnaně béčková, žádné skutečné překvapení, zvrat, nic prostě.... Neplýtvat fajn nápadem na tak příšerném ztvárnění, prosím. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Když opomenu fakt, že hlavní hrdinka mi byla od první scény naprosto nesymatická (páč to byla pipina jak z encyklopedie), tak asi stěžejní výtka je naprosto dementní scénář a pitomý dialogy. A to, jak tu tak čtu, to psali tři umělci. Asi každej zvlášť jednu scénu. Postavy si tam dokážou protiřečit v jednom rozhovoru, například když ta slepice povídá, že ten dům miluje a v další větě že si ten dům nikdy nezamiluje. Příběh má naprosto neuvěřitelný momenty. Kamarádka zmizí a za nějakou tu pulhodinu už je tu policie, že je nezvěstná. A v navazující scéně už ví, že je mrtvá. A po chvíli, že ji zabili v domě. Jak je možný, že ji postrádali tak brzo? Jak policie věděla, že se v jejím domě stala vražda? A když to věděla, proč neohledala místo činu? No a vrchol je pes Barny (kterej mimochodem hrál ze všech nejlíp). Záhadně zmizí někdy v půlce filmu, nikdo se o něj nestará, páníček ho nehledá a pak se zas na konci objevuje. Asi běhal kolem a krmil se odpadkama, aby pak mohl na závěr zaštěkat. Naprosto absurdní blbost, která může být ráda, že nespadla do odpadu. Převelice slabá jedna... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama