Reklama

Reklama

Hell: pt.1, The

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Česko, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Blonďatý teenager (Jáchym Šidlák) se probudí v pekle a snaží se přijít na to, proč se zde ocitl. (Wann)

Recenze (3)

movieband 

všechny recenze uživatele

Hodnocení patří k oboum částem tohoto snímku. K filmu samotnému můžu říct hlavně to, že scénárista má podle mě potenciál na to, aby se o něm jednou vědělo i zde na CSFD (ten ogara na to prostě má, aby se dostal mezi solidní filmaře). I když to jsou jen začátky a jsou tam chyby a nelogičnosti, tak i tak jsou jeho scénáře nápadité a vcelku zajímavé. Nebudu psát - jen tak dál a sem s dalším krátkometrážákem. Napíšu - ať je to čím dál lepší a hlavně. Je jedno jak dlouho potrvá napsání scénáře. Záleží hlavně na jeho kvalitě. Celkově za tento pokus je to čistý průměr. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem vzdálenější budoucnost, třeba roky, ne týdny.Diletanský shit, který si už jen z principu za ty dementní titulky na začátku i konci zaslouží odpad....ješte si to kluci rozdělte na part wan a tů vole....věnujte se radši charitě, filmování v sobě fakt nemáte, nebo počkejte pár let a tyhle tréninkový nesmysly házejte na fejs.5%. EDIT: po přečtení komentáře dementa oLího, se musim po pár úvahách autora zastat.Savage, tedy prvotní autorův počin byl sice ve výsledku zbytečně dlouhým, nic neříkajícím debutem, ale bylo v něm vidět nadšení a v některých scénách i talent, který do budoucna znamená posun, to, že je Hell mizerný, to je prostě fakt, zaprvé si amatérský tvůrce nesmí dovolit dělat z diváka debila a to ani když už debil je a dát 60% stopáže 8 minutového snímku jen titulky, které sou úplně na hovno a děj mezi nimi nestojí ani za zlámanou grešli, to mě tak nasralo, že jsem autora trochu sepsul a možná neprávem osočil, že to v něm není, je to v něm, jen ale to chce opravdu točit a cvičit a už lepší kusy prezentovat zde.Urážky jako ať jdeme zametat chodník, či někdy mnohem inteligentnější nevnímejte, samotný guru databáze POMO je fanouškem amatérských tvůrců a na své databázi jim sám dává šanci v podobě mého příběhu v minutě.Databáze je obrovská a že se na ní vyskytuje i amatérský film je dobře a pokud je ČSFD i jedním z hnacích motorů mladého amatéra, měl by zde být vítaný, i když z 90% dostane vždycky na prdel.Protože někteří homodrtiči nechápou, co amatérský film znamená a jediný, kdo se může vyškatulkovat se vztyčenou hlavou je Haluza, jenže to už není roky amatér a točí zase pro změnu moc pěkně vypadající....sračky.Wow........kdo amatérský film chápe (těch lidí tady je strašně málo) ten si rád najde v žebříčkách nový kusy a bude s nadhledem a uvědoměním hodnotit amatérská díla a když se mu nebudou líbit, vysvětlí proč (titulky kucí...ty titulky...) a když jen hrubě uráží, závidí, hraje si na milovníka filmu a pičo znalce všech znalců, najde si amatérské filmy, bude psát dlouhý komentář, jehož přečtení většinou trvá dýl, než samotný film a použije všechny výrazy od kurev, debilů, homoušů, přes kriply a chudáky a tak dál bla,bla,bla.To jest banda nul , mastíc si své ego a trápíc se svou mizernou existencí, že jejich debilní mozeček nedokázal ještě nikdy nic natočit a tak v tiché závisti a uvědomění si sebe sama jako mizerné počítačové krysy osočí snaživého amatéra za nulu.......nevnímat tyhle sráče. ()

Lucretat 

všechny recenze uživatele

Tak ke krátkému filmu krátce :) Celkem se mi líbí téma a (houslový?) otvírák celkem příjemně naladil. Příběhu ale jinak chybí... příběh, nebo aspoň nějaký twist, zajímavá pointa (ta tedy hádám přijde až v další části?). Zajímavá byla kamera (i když všeho moc škodí a rozklepanost někdy byla přílišná). Co mě trochu zarazilo byla délka samotného filmu, který, ač se chlubí stopáží přes 8 minut, má vlastně jen cca 4, protože opening a closing credits mají dohromady přes čtyři a půl minuty!! Ale pěkný pokus, taková variace na silenthillovskou strunu :) ()

Reklama

Reklama