Reklama

Reklama

Avicii - Hey Brother

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Hudba:

Avicii

Hrají:

Avicii

Recenze (13)

radomiil 

všechny recenze uživatele

Rozhodně souhlasím s názorem velmi chytlavé věcičky, jedné z nejpoutavějších za poslední léta i šikovně pojatým klipem oficiální+live version! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Pieseň ,ktorú pozná skoro každý. Videoklip má krásne vyvrcholenie rovnako ako pieseň. Škoda len , že od Aviciiho už nič nové nebudeme počuť :( 5* R.I.P ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Túto skladbu som prvý krát počul, keď som bol asi v 3. ročníku na základnej škole a neskutočne na mňa zapôsobila. Mal som voči nej rešpekt, nepúšťal som si ju len tak hocikedy. Popravde videoklip je rovnako ako aj skladba veľmi silný a rovnaké pocity nostalgie, radosti a smútku zároveň vo mne vyvoláva skladba aj teraz. Avicii prekonal nemožné. Myslím tým celý jeho život. Jeho skladby sú veľmi emocionálne, a aj keď sa niekomu zdá môj názor prehnaný, vypočujte si ich ešte raz a porozmýšľajte. Avicii, budeš nám síce chýbať, no zanechal si na zemi niečo tak emocionálne a silné, čo ešte nikdy žiaden hudobník nezanechal. Odpočívaj v pokoji, umelec. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Asi tak, dobře zazpívané, instrumentální složka mě však tolik neokouzlila a video též, byť musím přiznat, že se snaží netvářit se tak úplně tuctově. Také dávám 50% ()

Reklama

Reklama