Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Red Death a její poskoci ovládnou policejní stanici a zajmou Kramerovou. Flash a jeho tým jsou bezradní, jelikož neví, kde Red Death hledat. Mají ale na své straně mocnou telepatku, která mimo polohy Red Death objeví i kde schovávají Marka... (Varan)

Recenze (2)

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Javici je naozaj strašná herečka, respektíve úloha zápornej postavy jej vôbec nepasuje. Je skôr smiešna a tá jej mimika a gestá? Som rád, že sa to vyriešilo tak, ako sa to vyriešilo. ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tolika hodinách trápení jsem rád, že je Red Death i se svou představitelkou konečně ze hry.. hned po Cicadě snad druhej nejhorší záporák. Trochu mě mrzí, že přežití Marka se v tomhle díle vyřešilo prakticky během dvou scén, ačkoliv minule byla jeho oběť poměrně napínavá a člověk celou dobu přemýšlel, jak to s ním vlastně dopadlo. Odjezd Joea mimo město asi dává smysl, protože co si budem.. posledních pár sérií tam fungoval především jako podržtaška a ani pro policii nebyl jakožto bývalej šéf žádným velkým přínosem. Chester a Allegra jsou konečně spolu.. cute. Asi jsem to čekal horší. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama