Reklama

Reklama

Flash - Série 7

(série)
USA, 2021, 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Ashley Rickards, Brandon McKnight (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

V této sérii se Barry snaží zastavit Evu McCulloch, hledá způsob, jak najít svou ztracenou ženu Iris West Allenovou, a čelí následkům vzkříšení Speed Force a války Godspeedů. (LUKICKK)

Recenze (10)

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z celé téhle série jsem tak trochu zmatený. Jelikož jsem měl velká očekávání, už jenom kvůli tomu, že jsem si myslel, že celou sérii bude hlavním záporákem Godspeed, tak jsem vcelku zklamaný. Začátek série byl slušný. Měli jsme tu pár epizod, které ještě měli patřit k šesté sérii (ty nebyly nějak špatné), a potom přišel ark s takzvanými "Forces Of Nature", který dle mého názoru stál za prd. Během toho mě pouze bavila dějová linka s Killer Frost a zbytek byl pro mě odpad. Poté, co tento ark skončil, se z nějakého neznámého důvodu čekalo ještě tři epizody než se objevil Godspeed. PANEBOŽE PROČ?! Samozřejmě epizoda, kdy odešel Cisco, byla dobrá, bohužel ale vcelku k ničemu když se ještě k finálu série vrátil! Znova: PANEBOŽE PROČ?! No a poslední čtyři epizody byly pro mě celkem okay a absolutně nechápu proč o Godspeedovi nebyla celá série. Doufám, že se to v osmé sérii zlepší, ikdyž o tom silně pochybuji. Hodnocení 3/10 ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla série podle mého gusta. První 2-3 epizody byly naprosto božský, pak se to ale zařadilo do stejných kolejí jako všechny předchozí série. Mezi nejlepší a nejemocionálnější díly patří beze sporu hned ten první, hlavně kvůli Wellsům a atmosféře. No a co se týče linek, byly zde hned dvě velice zajímavé, jako třeba Frost/Caitlin nebo Allegra/Esperanza, no a za mě byla zajímavější ta první zmíněná linka. Co se týče největšího nasrání, tak je to určitě fakt, že se Hartley Sawyer pohádal se CW a v tom případě si už v CW ani neškrtne. Od 4. Série, kde se poprvé objevil jako Ralph Dibny alias Elongated Man, jsem si ho oblíbil a zjištění, že se v 7. sérii a dál, už neobjeví, mě dost nasralo, proto jsem si dal na chvilku od Flashe pauzu a radši se podíval na Zack Snyder's Justice League abych trochu vydechl. Když však nepočítám tento trn v oku, série to není vůbec špatná. Soundtrack je opravdu solidní. Co se týče CGI tak si celkem polepšili, ale Fuerza vypadala opravdu příšerně. Co se týče záporáků, tak to nebyla žádná sláva, jak samotný Speed Force tak Goodspeed, nebyli vůbec zajímavý záporáci, ale byli taky takovej trn v oku, hlavně Speed Force. No a jsou zde další nováčci, jako třeba Kramerová, Fuerza nebo Deon a Bašír. Dokonce v téhle sérii není jediný crossover. No a co se týče herců, za posledních 7. Sérií jsem si nejvíc oblíbil Toma Cavanagha, jeho herectví je skvělý a já jsem se do jeho postavy jakéhokoliv Wellse zamiloval. Tohle je navíc poslední série, jde se objeví božský herec Carlos Valdes alias Cisco, ten mi taky bude chybět. No a co se týče obleku má jedno vylepšení a tím je nandavání masky, Barry si to už nemusí dělat ručně, ale ono se to dělá automaticky. Jako já bych to bral. 8,5/10 Já jsem s touhle sérií, jen mě zde chyběl Hartley Sawyer. ()

Reklama

patukgames 

všechny recenze uživatele

První tři díly byly nadprůměr, kdyby vyšly v šesté sérii, určitě by hodnocení bylo jiné. Díly s Forces of Nature byly za mě dost slabé, měli špatnou dějovou linku. Flash opět průměr, dějová linka Iris stejná jak v 6. sérii. Překvapil mě Impulse a Nora za to velké plus. Goodspeed se objevil jen na pár dílů, což je velká škoda. Celkem sem se nudil až na posledních pár dílů a první tři. Finální souboj ve stylu Star Wars se mi líbil a odhalil, že Thawne se vrátí v osmé sérii a bude asi nejrychlejší rychlík. Tuto sérii bych hodnotil jako lepší, než šestou tak snad osmá zakončí tenhle seriál jako nadprůměrná. Hodnocení 3/5. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série není vyloženě špatná, ale přesto mě trochu zklamala a považuji ji za druhou nejslabší sérii seriálu The Flash. Na začátku se Barry musel postavit Evě aka Mirror Monarch. Eva byla pro tým Flash opravdovou hrozbou, celkem jsem si ji oblíbil. Byla poražena ve třetí epizodě minutovou přesvědčovací řeči, což považuji za naprosto nepřijatelné řešení, jak se vypořádat s hlavním záporákem. Série 7A se týká hlavně Forces of Nature. Záporákem zde byl Speed Force. Celé mi to ale připadalo velmi zvláštní, jak se Forces považovaly za děti Barryho a Iris. Bohužel, nijak mě tato dějová linie nezaujala. Navíc byl Speed Force opět přesvědčen a přetáhnut na stranu dobra. Už zase. Zaznamenal jsem také jistý úpadek v CGI, zvláště Fuerza (Alexa) vypadala otřesně. Následuje 7 epizod určených pro sérii 7B. Nechápu ale z jakého důvodu nejsou všechny určeny hlavnímu zaporakovi a 3 z nich jsou vycpávací. Zvláště epizoda, týkající se Allegry, je naprosto nezajímavá a nudná. Epizoda, v níž se Cisco loučí by mohla být fajn, ale to by se Cisco nesměl o 5 epizod později vrátit. Naprosto zbytečná epizoda. Na hlavního záporáka série 7B, Godspeeda, čili zbyly jen 4 epizody. Tyto 4 epizody byly povedené, vrátil se John Diggle a také Barryho dcera Nora a poprvé jsme viděli jeho syna Barta. Vidět bojovat Barryho po boku svých dětí bylo naprosto parádní. Bohužel vše bylo uspěchané. Postavě Augusta Hearta jsme se věnovali až poslední dvě epizody, mohl být přitom v celé sérii a mohli bychom sledovat vývoj jeho postavy, jak si například postupně vzpomíná, kým je. Zde k tomu došlo až ke konci poslední epizody. Finální souboj Godspeeda s Flashem a Reverse-Flashem je ale podařený, část se "světelnými meči" přinejmenším zajímavá, možná mírně bizarn. Doufám, že se Reverse-Flashe dočkáme již příští sérii, protože ta rivalita mezi ním a Barrym je úžasná. Nejlepší epizody: Heart of the Matter, part 2, Heart of the Matter, part 1, The Speed of Thought Nejhorší epizody: Rayo de Luz, Masquerade, Central City Strong. Celkové hodnocení: 81% ()

alouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě ani vůbec nevím, o co tam šlo. (Možná spoiler). Nejdřív se dokončila 6. série, ok, to bylo v pohodě. Pak se tam ale mlátily čtyři zdroje, co měly být jakože jejich děti, pak tam běhali týpci v bílém a v průběhu toho nejhorší - odešel Cicsco. Já vím, že se rozhodl sám, že nebyl odejit, ale i tak. Díl s Killerfrost ve vězení šel, ale jen tak zázračně ji za pár dnů pustí? Zachrání Allegřinu sestřenici a ta za pár chvilek jde na smrt? Ani Allegra, ani Chester by tam nemuseli být, oboje postavy jsou fádní a nudné. Doslova jsou tam uměle našroubovaní a nefunguje to. Celou sérii se jenom žvaní o citech, řeší se rodinná traumata, prostě soap opera. Jedna hvězda za vždy sympatickou Noru (tu nezdrojovou) a druhá hvězda z nostalgie. Co to provedli s mým oblíbeným seriálem?! ()

Galerie (170)

Zajímavosti (2)

  • Záporák této série Godspeed se poprvé objevil v komiksu „The Flash: Rebirth číslo 1“ ze srpna 2016. (JG9)
  • Předchozí 3 epizody této série měly být původně součástí 6. série, avšak kvůli pandemii covid-19 se nestihly dotočit, a to z tohoto dílu dělá neoficiální první díl. (LUKICKK)

Reklama

Reklama