Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmrtelný Vandal Savage dorazil do Central City za jediným účelem – najít Kendru. Když ji najde Barry, jen tak tak ji zachrání. Spolu s Kendrou a Ciscem zajedou do Star City za Oliverem. Věří, že u Olivera bude Kendra více v bezpečí. Caitlin a Harrison Wells pracují na séru pro Barryho. Díky tomu by měl běžet rychleji. (Varan)

(více)

Recenze (7)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Central City žádá o pomoc hrdiny ze sousedství... No..4.* tentokrát za to zkoumání své minulosti, vtipné hlášky Siska a propojení s legendou, ale to je opravdu už vydolované... :/ :) ()

Tyrande 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vandal Savage je velkej nepřítel nejen Flashe a Hawk-dua ale celý Justice league, takže se o rozmar tvůrců vytvořit nějakýho nezastavitelnýho psychouše nejedná. Musím ale říct, že přítomnost týmu Arrowa si mohli odpustit, způsobila spíš zmatek v postavách a akorát mi vyspoilovala vztah Felicity a Olivera... ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se teda spojení Arowa a Flashe moc nelíbí. Navíc z prstu vycucanej nesmrtelnej padouch, kterýho nikdo za X tisíc let nedostal. Hrdinové jsou až teď, a příhodně na jednom místě. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný ale co se děje pak už je mazec totální mazanec. Jamalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch! Přeplácané až do nebe i pro Cisca už je to moc. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama