foto

Falk Hentschel

  • nar. 26.4.1985 (32 let)
    Lipsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Falk svou kariéru profesionálního tanečníka započal v Londýně. Na pódiu se objevil s takovými hvězdami, jako jsou Mariah Carey, Britney Spears a Jamelia. Průlom v jeho herecké kariéře nastal v roce 2005 a to díky roli v televizním seriálu Arrested Development. V roce 2009 se objevil po boku Toma Cruise a Cameron Diaz v akčním filmu Zatím spolu, zatím živi.

Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jack the Ripper – Eine Frau jagt einen Mörder (TV film)
2013 Extrakce
Útok na Bílý dům
2012 StreetDance 2
2010 Zatím spolu, zatím živi
2006 Intelligence

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál) - herec, a.z.
Legendary (S01E16)
River of Time (S01E14)
Leviathan (S01E13)
další epizody (7)
2015 Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace