Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (339)

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

To byla tedy jízda já chci ještě. Nadupané od začátku až do konce. Nemám slov. Netočte už sračky a koukněte se na tohle jak to má správně vypadat !  Hry naštěstí nehraju a je to jenom dobře! Pořád dokola ...hra je super a film nebo seriál je špatný. Nasrat a rozmazat.

plakát

Fakulta (1998) 

Tak toto mi několik let unikalo, vůbec jsem o tomto filmu neměl ani páru. Slavné začátky slavných a v té době neokoukaných tváří. Je fajn koukat na jedny z jejich prvních slavných rolí.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Originálu je to dost podobné i když v mnoha směrech jiné, obojí, jak stará klasika tak toto prostě nezklame. Conor McGregor (MACHO) i když takové magory nemusím, mi zde pasuje a dokonale si svou roli evidentně užívá vše je trochu přitažené za vlasy, ale to už k těmto filmům jaksi patří. Fackovací scéna v první třetině je opravdu TOP. To piano je rozladěné, zní mi to docela dobře.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Alespoň Bruna Marquezine stála za to :)

plakát

Konstelace (2024) (seriál) 

Poslední dobou ty seriály stojí za hovno, potřebuji něco jako Hvězdná brána nebo Ztracení.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Citát Pabla Escobara v úvodu je zdaleka odvrácen od toho co seriál nabízí. Celé to má takovou pachuť přestárlé vyžilé kurvy a ropuchy v jednom. Sofía Vergara mi jako představitelka hlavní role vůbec neseděla a od originálu Griseldy Blanco je daleko vzdálená. V podsadě ani samotná Griselda Blanco mi jako bývalá štětka, kterou všichni chtěli do postele vůbec nesedí. Celé to spíše působí jako fikce a chtě nechtě to prostě musím srovnávat s Narcos, kterému to nesahá ani po kolena. Policajti jsou zde za úplné idioty a narkobaroni se po USA prohánějí a dělají si co chtějí jako doma.

plakát

Kandahar (2023) 

Tak tohle miluji škoda, že je konec. Není to na plný počet, ale i tak 95%. Nemá  zatím s čím podobným srovnávat a to je dobře. Papaláši v pozadí bohužel stále řídí poslušné ovečky na šachovnici.

plakát

Halo - Visegrad (2024) (epizoda) 

A do prdele máme tady zase jeden zasranej korektně vyvážený díl s homo líbačkou. Tisícero pohlaví mi nevadí, ale nevím proč to cpát do každé prdele. Jinak žádný posun, pořád jdeme na průměr a nudně ohrané filmové zápletky bez inovace.

plakát

Halo - Svatyně (2024) (epizoda) 

Tak po dvou letech tady máme druhou sérii a za mě je to zatím zklamaní po skvělé první. Hodilo by se nejdříve malé připomenutí a nějaká ta rekapitulace ať víme vocogo. Je už to přeci v záplavě dnešních seriálu doba. Vlastně asi budu muset kouknout na dva poslední díly první série abych byl vůbec v obraze. Takže je to rozpačitý a nudný rozjezd.

plakát

The Beekeeper (2024) 

Tak toto byla naprostá bomba, nářez, pecka !  Prostě a jednoduše žádný tuctový a přeplácaný blockbuster. Řekl bych Statham ve své nejlepší roli. Oproti podobným filmům ( alá slavný a neohrožený lovec Pampalini aka Johny Wick) jsem zde Stathamovi věřil každý pohyb, úder i slovo. Je vidět, že na sobě dobře maká. Dokonce pobaví i několik vtipných hlášek.