foto

Charlie Tahan

  • nar. 11.6.1998 (20 let)
    Glen Rock, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Land of Steady Habits
2017 Velmi temné období
2016 Wiener-Dog
2015 You Can Go
2014 Ta zvláštní láska
2013 Captain Sparky vs. The Flying Saucers
Jasmíniny slzy
Nepoučitelní
Pokrevní pouto
Sklizeň
2012 Frankenweenie: Domácí mazlíček
2010 Burning Bright
Meskada
Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Láska a jiné kratochvíle
2008 Noci v Rodanthe
Quality Time
2007 High Falls
Já, legenda
Můj život idiota
Once Upon a Film

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (E10)
Local Color (E03)
Severance (E01)
2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Coffee, Black (S01E09)
Nest Box (S01E07)
další epizody (7)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Fear Reaper (S04E02)
A Dark Knight: Pax Penguina (S04E01)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Blood Harvest (S02E02)
Enemy Lines (S02E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (10)
Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
The Fearsome Dr. Crane (S01E14)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Penetration (S12E08)
Trophy (S12E07)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Rovnice (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace