foto

Charlie Tahan

  • nar. 11.6.1998 (20 let)
    Glen Rock, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Land of Steady Habits
2017 Velmi temné období
2016 Wiener-Dog
2015 You Can Go
2014 Ta zvláštní láska
2013 Captain Sparky vs. The Flying Saucers
Jasmíniny slzy
Nepoučitelní
Pokrevní pouto
Sklizeň
2012 Frankenweenie: Domácí mazlíček
2010 Burning Bright
Meskada
Smrt a život Charlieho St. Clouda
2009 Láska a jiné kratochvíle
2008 Noci v Rodanthe
Quality Time
2007 High Falls
Já, legenda
Můj život idiota
Once Upon a Film

TV seriály

2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Coffee, Black (S01E09)
Nest Box (S01E07)
další epizody (7)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Fear Reaper (S04E02)
A Dark Knight: Pax Penguina (S04E01)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Blood Harvest (S02E02)
Enemy Lines (S02E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (10)
Gotham (TV seriál)
The Scarecrow (S01E15)
The Fearsome Dr. Crane (S01E14)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Some Kind of Hero (S02E19)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Missing Pieces (S13E05)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Penetration (S12E08)
Trophy (S12E07)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Rovnice (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace