Reklama

Reklama

Ještě rychlejší a zběsilejší

  • USA Superfast! (více)
Trailer 1

Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak tahle ujetá blbost, byla zajímavá jen obsazením a občasnými narážkami, které nemusí hned všichni pochopit ( lesbické zaměření Michele atd. ) Jinak to je další z řady parodií které už vlastně ani moc parodií není, protože 6 a 7 díl Rychle a zběsile je už parodií sama sebe. Dost jsem přetáčel a zasmál jsem se myslím že 2x. Takže jedna - dětským olejíčkem vymazlená - hvězda. Co mě malinko pobavilo, bylo oslovování, které se ale po nějakém čase stalo dost otravným,. Mluvím o oslovování "toho divného japonce" a oslovování "té modelky ze které uděláme herečku, i když nic nedělá a jen stojí a vypadá sexi" ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Dost nuda. Prakticky to jen kopíruje příběhovou linii prvního až pátýho Fast and Furious s minimem parodie, akorát například místo trezoru za sebou vláčej celej barák a frajer parodující Dwayna Johnsona se potírá dětským olejem. Za celej film jsem se asi dvakrát uchechtnul a za jeden z nejlepších nápadů považuju, že se hlavní postavy jmenujou stejně, jako skuteční herci z původního Fast and Furious. Což je teda dost špatný na nejlepší nápad. Nejzábavnější jsou zkažené záběry v závěrečných titulcích. FF mám nakoukaný dost a podchytil jsem snad všechny odkazy a parodování, ale prostě to byla slabota. FF je série, která má takovejch věcí, které jdou tak snadno zparodovat. Zde se ty věci sice objevují, ale přijde mi to jen jako přetočení scén z původního filmu s béčkovými noname herci, kdy se občas do toho mrskne nějakej infantilní fór. FF by šlo zparodovat určitě líp. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Řeklo by se další parodie do počtu,ale zde chyba lávky.Musim říct,že se to sakra povedlo.Už postava Vina v podání Dale Pavinskiho je suprová,bohužel musim říci,že je to snad lepší než sám Dieselák v tílku.Od jedničku až po sandále je tu hodně parodováno a musim říct,že dost obstojně.Samozřejmě se tam najde zas zbytečně moc křečových žil u kterých se člověk vůbec nezasměje,ale přesto jsou některý pasáže na zasmání.Jak už každej psal,postava Rocka je vypilovaný kouzlo,Dio Johnson to musel hodně trénovat,protože ten ťik má naprosto dokonalej.Je to možná divný,ale tohle bylo lepší než další Fast,který si hraje na něco,co už dávno není.Tohle byla dobrá odbočka,od který člověk nemůže moc čekat,může jen mile překvapit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak podobně blbou a jednoduchou komedii jsem přesně potřeboval. Pobavilo, nenudilo, sem tam jsem se pořádně zasmál, i když ne tak často, ale celkově jsem byl z téhle komedie dobře naladěn. Hodně to sází na znalost "Fast and Furious" a jelikož jsem všechny díly viděl, bavilo mě to možná ještě o to víc. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Tak taku taku slehu som teda vobec necakal.Uz vobec nie od Dua Fried/Seltz .Vyrastal som na Drebinovi , Harleym, a mozem tvrdit ze ani pri nich som sa tak nenasmial. Po katastrofach typu "****** movie" sa im podarilo spraskat taku cistokrvnu akcnu nekonecnu plejadu srandy, vtipu, vkusu , a bez stipky trapnosti, psychickeho ublizenia, a nudy. Dokonale PRIstihnutie Vina Diesela a The Rocka a i inych raznych postaviciek , skvely strih a kamera, nadupana hudba a az som sa pri tej jazde spotil. Pre mna v poslednych rokoch najlepsia parodia a komedia. Trhalo ma, padal som do kolien, lapal po dychu a plakal.Davam plnu nadrz, i ked som vahal,lebo som im este nechaval sancu ze sa predbehnu,ale nevydrzal som.Splnilo ucel a to sa pocita. Teraz potrebujem pozosivat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (11)

  • Mená hlavného obsadenia tohto filmu sú založené na skutočných menách skutočných hercov, ktorých parodujú z filmov Rýchlo a zbesilo, napr. Dio Johnson má skutočné priezvisko Dwayna Johnsona. (Zeker)
  • Po skončení filmu nasledujú nevydarené scény. (Zeker)

Reklama

Reklama