Reklama

Reklama

P!nk Live v Melbourne

(koncert)
  • Česko Pink: Koncert v Melbourne (více)
Hudební / Dokumentární
USA / Austrálie, 2013, 88 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert zachycuje zpěvačku P!nk na jejím kritiky vychvalovaném turné s názvem The Truth About Love, tato velkolepá akrobaticko-koncertní show, považovaná za jednu z nejlepších koncertních šňůr celé generace, je plná fascinující teatrálnosti, emocí a největších hitů slavné P!nk. Ta si díky svému výkonu zajistila místo v pomyslné síni slávy jako jedna z nejpozoruhodnějších umělkyň současnosti. Koncert se natáčel v australském Melbourne a zahrnuje mimo jiné hity jako jsou: 'Blow Me (One Last Kiss)', 'F***in' Perfect', 'Try', 'Raise Your Glass', 'So What' i zpěvaččin poslední singl 'Just Give Me A Reason'. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

Laxik 

všechny recenze uživatele

P!nkule je fikaná. Je nemožné, aby při vší té akrobacii ještě stíhala všechno vyzpívat. Ale protože je to rebelka, co kdyby použila playback, musela by se jít zahrabat, prostě celé to dilema obešla a pořídila si sboristky, které to za ní odzpívají, když jí v půlce refrénu dojde kyslík. Každopádně koncert sympaticky poskládaný, její muziku taky můžu a jak tu se napsali mnozí přede mnou, P!nk je prostě tak bezprostřední, že vás dostane, i kdybyste se tomu chtěli bránit. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Viděno na vlastní oči v Dublinu. Naprosto perfektní show a ještě perfektnější zpěvačka. P!nk je neustále usměvavá, komunikativní a fanouškům vychází vstříc (osobně se mi během show podepsala - více na mém profilu - která jiná zpěvačka by to udělala?). Stále má co ukazovat, a to co ukazuje naživo si neskutečně užívá. Nemohu jinak jak 5* ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tá žena jednoducho má gule. Okrem speváckej, tanečnej aj veľká akrobatická šou. Len v tých vrcholných akrobatických kúskoch bol nutný playback, spev počas letu dole hlavou je skrátka nemožný. Bez šaša na začiatku a na konci počas prezliekacích prestávok by som sa určite zaobišiel. P!nk je stelesnená bezprostrednosť, verím, že naživo by to bolo za plný počet. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce naprosto špičková a perfektně vygradovaná show. Je obdivuhodné, že všechny ty akrobatické prostocviky se ani v nejmenším neprojevují na pěveckém výkonu. A když si divák uvědomí, že tahle holka měla v dětství astma, nezbývá než říct: klobouk dolů. Přesto musím z maximálního hodnocení hvězdičku ubrat, a to ze dvou důvodů. Jedním je samotná hudba, která je asi tak na úrovni lepšího průměru, druhým pak rádoby bezprostřední, ale ve skutečnosti spíš křečovitý "free" humor bez vtipu v promluvách mezi skladbami. -------- V titulcích pořadu uvedeno: český i originální název Pink: The Truth About Love Tour; režie Larn Poland. ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Perfektní show. P!nk jsem prostě obrovská hudební a akrobatická hvězda, které už to nikdy nikdy neodpáře. Její hudbu žeru, v patnácti jsem poprvé slyšela Who Knew a myslím si, že si ji snad nikdo tolikrát dokola nepouštěl jako já :-D. Každopádně fakt paráda a mrzí mě, že mi tenkrát ty lístky ježíšek nedones :/. No, aspoň tento záznam, kde bych snad jenom vytkla přítomnost toho kašpara na začátku a na konci, ten byl fakt na ránu. Jo a to lítácí chci taky!!!! 95% (-5% za kašpara) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Celé pódium přesouval speciálně upravený 747 jumbo jet, 19 kamionů a 80 lidí. Celá stage měla 400 tun. (Patw)
  • 10. května 2013 Pink koncertovala s v rámci turné také v pražské O2 Aréně. Celkově šlo již o pátý koncert Pink v Praze. (Patw)
  • V Melbourne Pink vytvořila nový rekord v prodejnosti, když s tímto turné osmnáctkrát vyprodala Rod Laver Arénu. Předchozí rekord - 17 vyprodaných show - držela také Pink se svým The Funhouse Tour. (Patw)

Reklama

Reklama