Reklama

Reklama

P!nk Live v Melbourne

(koncert)
  • Česko Pink: Koncert v Melbourne (více)
Hudební / Dokumentární
USA / Austrálie, 2013, 88 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert zachycuje zpěvačku P!nk na jejím kritiky vychvalovaném turné s názvem The Truth About Love, tato velkolepá akrobaticko-koncertní show, považovaná za jednu z nejlepších koncertních šňůr celé generace, je plná fascinující teatrálnosti, emocí a největších hitů slavné P!nk. Ta si díky svému výkonu zajistila místo v pomyslné síni slávy jako jedna z nejpozoruhodnějších umělkyň současnosti. Koncert se natáčel v australském Melbourne a zahrnuje mimo jiné hity jako jsou: 'Blow Me (One Last Kiss)', 'F***in' Perfect', 'Try', 'Raise Your Glass', 'So What' i zpěvaččin poslední singl 'Just Give Me A Reason'. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

Laxik 

všechny recenze uživatele

P!nkule je fikaná. Je nemožné, aby při vší té akrobacii ještě stíhala všechno vyzpívat. Ale protože je to rebelka, co kdyby použila playback, musela by se jít zahrabat, prostě celé to dilema obešla a pořídila si sboristky, které to za ní odzpívají, když jí v půlce refrénu dojde kyslík. Každopádně koncert sympaticky poskládaný, její muziku taky můžu a jak tu se napsali mnozí přede mnou, P!nk je prostě tak bezprostřední, že vás dostane, i kdybyste se tomu chtěli bránit. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Viděno na vlastní oči v Dublinu. Naprosto perfektní show a ještě perfektnější zpěvačka. P!nk je neustále usměvavá, komunikativní a fanouškům vychází vstříc (osobně se mi během show podepsala - více na mém profilu - která jiná zpěvačka by to udělala?). Stále má co ukazovat, a to co ukazuje naživo si neskutečně užívá. Nemohu jinak jak 5* ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tam, kde Madonna předvádí do posledního mrknutí vypilovanou obří show, tam Pink předvádí totéž - ale s nádechem spontaneity a prokládanou radostným skákáním po pódiu. Za pocit autentičnosti pět hvězd. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Velká show, jinak ani u showbyznysmenů z jejího kraje být nemůže. Přenos sice moc atmosféry nepřenáší, repertoár mě nijak nebere a přijde mi jednotvárný, ale muzikantsky je co poslouchat. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Záznam dokázal nemožné. Do puntíku vystihl atmosféru pražského koncertu, který jsem tu možnost vidět. P!nk je nespoutaný živel, jenž si i přes svou hyperaktivitu a popularitu dokázala udržet lidskou tvář. Největším vrcholem pražského večera bylo přání holčičce v první řadě, jež slavila své osmé narozeniny. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Také to není moje nejoblíbenější zpěvačka, ale na rozdíl od koncertu MDNA jsem se na tohle zájmem dodíval a doposlouchal. HLAVNÍ ROZDÍL VIDÍM V JEJÍM PŘÍSTUPU K DIVÁKŮM A NEOKÁZALÉM VYSTUPOVÁNÍ. A zejména: dá se na ni koukat ve všech detailech. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tá žena jednoducho má gule. Okrem speváckej, tanečnej aj veľká akrobatická šou. Len v tých vrcholných akrobatických kúskoch bol nutný playback, spev počas letu dole hlavou je skrátka nemožný. Bez šaša na začiatku a na konci počas prezliekacích prestávok by som sa určite zaobišiel. P!nk je stelesnená bezprostrednosť, verím, že naživo by to bolo za plný počet. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce naprosto špičková a perfektně vygradovaná show. Je obdivuhodné, že všechny ty akrobatické prostocviky se ani v nejmenším neprojevují na pěveckém výkonu. A když si divák uvědomí, že tahle holka měla v dětství astma, nezbývá než říct: klobouk dolů. Přesto musím z maximálního hodnocení hvězdičku ubrat, a to ze dvou důvodů. Jedním je samotná hudba, která je asi tak na úrovni lepšího průměru, druhým pak rádoby bezprostřední, ale ve skutečnosti spíš křečovitý "free" humor bez vtipu v promluvách mezi skladbami. -------- V titulcích pořadu uvedeno: český i originální název Pink: The Truth About Love Tour; režie Larn Poland. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Současná špička mezi koncertními show zpěvačky, která má celkem dost hitovek, ale mne tam naprosto iritoval ten šašek moderátor. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Přestože mě její styl není moc blízký a její hudba mě neoslovuje, tak uznávám, že jako zpěvačka má své kvality a tenhle koncert je příjemně spontánní, má svůj styl a nabíjí pozitivní energií. A mimochodem její akrobatické vystoupení jsou obdivuhodné. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých koncertů, kdy se divák nenudí od začátku až do konce ani u televize, vidět to naživo, musí být ještě mnohem lepší. Stejně jako u Funhouse si i tady Pink celý koncert naplno užívá, připadá mi, že z každé chvíle, kdy se houpe několik metrů nad zemí, má radost jako malý dítě, to všechno korunováno závěrečným "přeletem" halou:). Pokud bych měl srovnat: když Funhouse ohodnotím naplno 100 procenty, tak tady bych asi možná nějakou tu jednotku procenta ubral, tak na 96, možná 97 procent, přece jen Funhouse se mi líbí o chloupek víc, což ovšem vůbec neznamená, že bych nebyl spokojený, i tohle je po všech stránkách parádní podívaná. EDIT 3.8.2014: musím se - rád - malinko opravit. Po druhém shlédnutí tohoto koncertu nezbývá než konstatovat, že to, co jsem napsal ohledně ubrání pár jednotek procent až tak nebude pravda, přidávám taky na plný počet. A možná že časem se mi zalíbí i víc než Funhouse, uvidíme:). Při druhém kole jsem si všimnul pár detailů, které mi napoprvé unikly, jako například to, že celý koncert si naplno užívá nejen Pink, ale celá kapela, především pak Mark Schulman, na kterém je vidět, že ve svých 52 letech s radostí řádí jako by mu bylo pětadvacet:), a Justin Dericco. A taky se mi začínají čím dál víc líbit pomalejší písničky, jen s doprovodem kytary nebo klavíru, ve kterých krásně vyniká její hlas. A v neposlední řadě mě zaujaly její mimické schopnosti, ta ženská dokáže vytvořit velice širokou škálu úsměvů a grimas, a řek bych, že jí to dývko od dývka sluší čím dál víc:). ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Pink je velmi energická, až živelná a tváří se celou dobu neuvěřitelně příjemně. Takže i když tuhle muziku moc neposlouchám, koncert jsem si velmi užil ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Ten pocit nadšení jakej mi dal tenhle koncert, to mi dávaj koncerty mejch oblíbenejch kapel, když se na jejich koncert hrozně těšim. Takovej ten pocit, když milujete nějakou kapelu a roky jí posloucháte jen z desek doma a těšíte se, až jí konenčně uvidíte živě a uslyšíte ty pecky z toho pódia. Jen v mejch kapelách a tvorbě Pink je rozdíl. Pink poslouchám minimálně, znám dost jejích tracků, ale nepatří nijak mezi moje favority. I přes to, že mám její hudbu rád. No nicméně, je to úžasnej koncert. Parádní velkolepá show, naprosto dokonalý a úžasný všechno. Miluju, když mi hudba dokáže tolik dát. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Nejde mi na rozum, jak může jeden člověk udýchat zpěv a akrobacii naráz. Super podívaná. Závěrečný přídavek mě úplně rozsekal. Jednu hvězdu dolů za ten zběsilý střih. ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Perfektní show. P!nk jsem prostě obrovská hudební a akrobatická hvězda, které už to nikdy nikdy neodpáře. Její hudbu žeru, v patnácti jsem poprvé slyšela Who Knew a myslím si, že si ji snad nikdo tolikrát dokola nepouštěl jako já :-D. Každopádně fakt paráda a mrzí mě, že mi tenkrát ty lístky ježíšek nedones :/. No, aspoň tento záznam, kde bych snad jenom vytkla přítomnost toho kašpara na začátku a na konci, ten byl fakt na ránu. Jo a to lítácí chci taky!!!! 95% (-5% za kašpara) ()

P3tulQa 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě nejlepší ženská na světě :) .. Rok od roku je lepší a šílenější .. Proto je tak oblíbená :) ()

Reklama

Reklama