Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

castor 

všechny recenze uživatele

Není to sice nezávislá hračička Richard Linklater, ale místy se mu to lehce přibližuje. I když k pořádnému prožitku mi toho nakonec chybělo docela dost (víc emocí, víc kompaktnosti, méně hluchých míst, prosím). Těšilo mě, že se tolik netlačilo na pilu, jak bych čekal. Dialogy jsou vedené tak, aby se průběžně přihazovaly informace, které potřebujeme vědět, abychom se dozvídaly názory těch dvou na lásku, na vztahy, na ženy, na muže... Občas něco nabobtná a vyletí ven, vesměs je to ale sympatická konverzační záležitost, u které nás bude lehce dráždit otázka, co se asi mohlo stát po závěrečných titulcích. Chris Evans jako režisér mile překvapil aneb výsledek je tu nakonec pro všechny, kteří prožili nejednu probdělou noc – nikoli v alkoholovém oparu. Ale pěkně postaru. Silné tři, slabší čtyři, vyberte si!! ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na režijní debut Chrise Evanse to není špatné. Především Chris Evans, který ve filmu i hraje, je fajn a celkově příběh není špatný. Ono i ta Alice Eve do toho příběhu sedí. Ale je tam několik hluchých míst, já jsem už pak měl pocit, že se ten film táhne snad 2 hodiny. Chce to příště do toho zakomponovat více napětí či akce. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chris Evans je ten největší pohodář na světě! A na popud této skutečnosti si zrežíroval a sám zahrál komorní, leč velice prozíravé romantické drama a já se zmohu pouze na jedno. Chrisi, prosím, nekonči s herectvím! Režíruj si, co chceš, ale hraj v tom také...tvé charisma by mi chybělo. Jo a na Alice Eve bych nerad zapomněl, ta je stejně kouzelná, jako celý tento film...92% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

The only thing that is stopping you from being the biggest loser in New York is the fact that I haven't left the town yet... Docela se kaju, že jsem někdy na Alice Eve měl takovou pifku, jakou jsem na ni měl po Decoy Bride. V týhle netradiční konverzačce, kde namísto slov hraje prim mimika obou protagonistů (Evans na svym vlastnim úsměvu regulérně ujíždí), se totiž projevila jako vrcholná sympaťanda. V lecjaký poloze. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Na Before we go ma odrádzali dve veci...Kapitán Amerika nepatril k mojím obľúbeným hercom a námetov "dvaja cudzinci, jedna noc" už je spracovaných až až a poväčšine ma bolia zuby z množstva cukru, ktoré sa z nich sype. Vôbec netvrdím, že tých 89 minút tu nie je sladkých. No Nick a Brooke sú tak neskutočne očarujúci, že mi to neliezlo na nervy. Návšteva u starčeka, ktorý predpovedá budúcnosť už bola veľa a vôbec sa tam nemusela objaviť, ale to tak už s tými romantickými filmami býva... no nie každý má tak snovú, pokojne plynúcu atmosféru. Po Gifted mi Kpt. Amerika len potvrdil, že keď zahodí štít, je veľmi príjemný. Nadpriemerná jednohubka, ktorá nie je až tak predvídateľná, ako sa zo začiatku môže zdať - nedajte sa odradiť. Nebránila by som sa ďalšiemu režisérskemu počinu od Evansa. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)
  • Chris Evans (Nick) sa chcel naučiť hrať na trúbke, aby scény odohral sám. Veľmi rýchlo prišiel na to, že je to veľmi ťažké a tak sa aspoň do detailov naučil správny prstoklad, ktorý je presný aj vo filme. (De Large)

Reklama

Reklama