Reklama

Reklama

Noc v New Yorku

  • Česko Osudná noc (více)
Trailer

Brooke spěchá domů do Bostonu, ale pronásleduje jí smůla. Okradou ji a navíc jí ujede poslední vlak. Nádraží zavírá, nemá ani dolar a venku ji čeká jen noční New York... V tu chvíli se osud smiluje a pošle jí do cesty zachránce v podobě pouličního hudebníka Nicka (Chris Evans). A tak začíná jedna noc v New Yorku, která může mnohé změnit... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Niekde som zakopol o to, že Chris by rád sedel v poslednom čase za kamerou ako pre ňou, ale vtedy ma ani len nenapadlo, že by si vybral takýto film. Každopádne musím uznať, že to chlapcovi sadlo. Je to jeden s tých obyčajný filmov bez príbehu, kde sa prekecá celý film ako v trilógií Richarda Linklatera, ale dávam mu plusový bod, že ako sparring partnerku si vybral tu sexi blondínu s filmu She's Out of My League, Alice Eve. A klapalo im to. Neviem, či sa spoliehal na charizmu Kapitána Ameriky, ale vyšlo mu to. A záver tiež. 80% - 4* ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku trošku zmatené, což oba velmi sympatičtí a navzájem pasující jedinci lehce vyvážili přítomností sebe sama, ale postupem času se rozjela hodně pohodová jednohubka, jejíž chuť je víc než příjemná a dlouhotrvající. Víc než slovy, kterých bylo opravdu hodně, se bohatě hovořilo neverbálně, což umocňovala celá řada lidem neodmyslitelných emocí. Kupodivu vše hezky dohromady rozehrálo pestrý koncert, který rozhodně nebyl ani bezvýznamný, ani určen vybrané cílové skupině diváků a posluchačů. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Evansův crush song, který mi připomněl nejednu probdělou noc strávenou ve městě, hrdinské dobývání (ne)dokonalého protějšku nebo moje oblíbené kouzelnické číslo nazvané „útěky na tisíc způsobů“. Křehká devadesátiminutovka, která možná na začátku lehce pokulhává, ale nakonec rozbuší srdeční sval jako už dlouho nic. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Sklamanie 2 hviezdy dávam za veľkého sympaťáka a nočný New York v hlav.úlohe.Žiadnu romantiku tu však nečakajte ani poctivú scénku, len 90 minút k ničomu nevedúcich dlhých žvástov medzi dvoma postavami bla-bla-bla...Viem si toto predstaviť zhrnuté v 10 minutách a neobťažovať ma takto celovečerným filmom.Strata času.A ten záver?Ten ma doslova naštval! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ASI NÁM BYLO SOUZENO SE SETKAT…“ /// Když Nick potká Brooke… tak vona ho chvíli trápí, asi aby zjistila, že se s ním dá pokecat. Chovaj se sympaticky – jsou takový vobyčejný, vona má moc hezkej úsměv a von je ten typ, co si ženský idealizuje (navíc miluje hudbu). Určitě na nich není nic, co by člověka prudilo. Teda krom toho, že vobčas v těch rozhovorech zabřednou do témat, který mě neinteresujou. Řešej totiž svý problémy. Tak nějak nenásilně podávaj výpověď vo vztazích, o lásce…, do toho ten sentimentální soundtrack (a vona je fakt usměvavá!)…, ale ke konci už je toho na mě moc. Na tohle už nemám roky. Láska s jedním člověkem neumírá - tak hubana na to! Ale jinak sympatickej počin Kapitáne Ameriko! . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju holky, co jsou schopný z fleku vystřihnout (zapět) My Funny Valentine. 2.) Když vona je tak usměvavá... 3.) Thx za titule „Kubzilla“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení filmu trvalo 19 dní, snímek byl filmován na ruční kamery v ulicích zimního New Yorku. (VERA)
  • Brooke (Alice Eve) do Ameriky prišla z Londýna. Herečka Alice Eve sa v Londýne skutočne narodila. (toi-toi)

Reklama

Reklama