Reklama

Reklama

Maso pro zámeckou paní

  • Španělsko Killer Barbys (více)

Známá rocková kapela se vrací pozdě v noci z koncertu domů. V pustém lese mají poruchu na autě, ale naštěstí jsou nablízku jednoho starého hradu. Ochotný správce hradu jim nabídne nocleh, protože tak pozdě v noci je oprava vyloučena. Nikdo z kapely však netuší, že právě přijali pozvání do pekla. Čeká je nejdelší noc v životě a kdo bude mít štěstí, tak se snad dožije rána. Na hradě totiž sídlí sám ďábel! Na to ale členové kapely přijdou příliš pozdě. (Vapet Production)

(více)

Recenze (48)

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

Nezabudnuteľný (ne)filmový zážitok. Stroskotali všetky filmové atribúty: herci, hudba, výprava, réžia i scenár. Ak chcete vidieť naozaj zlý film, tak tento odpad je to čo hľadáte. Mimochodom tak ako väčšina som sa aj ja na tomto filme osral, keď som si ho požičiaval vo videopožičovni a čakal som nejakú kultovú pecku. Teraz sa tomu s kamošmi len pekne nahlas smejeme :-) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

POZITIVA: Překvapilo mě že u filmů Jesuse Franca může být nějaký náznak děje. Zajímavá stylizace kamery s množstvím záběrů v mlze, které zakryly mnoho nedostatků ve výpravě filmu. Sympatické výkony neherců. NEGATIVA: Hmm to by bylo na dlouho. Úděsná levnost filmu. Roztahanost. Opravdu až moc prostoru věnovaného sexu (ale tohle je vlastně Francův standart). Korunu trapnosti nasadila jakási nesmrtelná hraběnka, v podání nějaké odkvetlé pornohvězdy. Celou dobu, co byla na plátně, se jen nahá válela v posteli. A fakt to nebylo smyslné. Na to, že byla nesmrtelná, nakonec zahynula docela zvláštním způsobem.... Čím déle jsem na film koukal, tím víc mě nudil a postupně jsem jen strhával hvězdičky. Trvat o deset minut víc, tak dám taky odpad. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Ukrutný film, ve kterém je od začátku všechno špatně. Kamera, střih, herecké výkony, scénář, dialogy... prostě úplně všechno, na co si vzpomenete. Přesto mu musím dát plný počet, protože pokud mi do toho něco nevleze, tak mi tento film přidal několik let - nasmála jsem se jako už dlouho ne. Hlavně musím zmínit nedosažitelný český dabing, něco takového bych si nevymyslela ani ve snu. Jedna z prvních scén: punková kapela Killer Barbies jede ze štace na štaci dodávkou, kde se po cestě spolu různě muchlují, z kazeťáku řve nahlas rock. V tom jeden z mladých rebelů pronese: "Mám hlad - Sharon, udělej nějaké chleby...." - V tomto okamžiku si mne film získal a zůstalo tomu tak po celou dobu jeho trvání, včetně scén s liliputy (každý správný film by měl obsahovat několik), přes velmi dlouhou masturbaci hraběnky až k nekonečnému sexu dvou z "muzikantů" na zadním sedadle dodávky, při kterém dvojce liliputů vymění plastikové barbíny zavěšené na okně za vycpaného netopýra, na což souložící dívka zareaguje až po chvíli křikem:"Netvor! Démoni!"... Spoiler: při bližším ohledání dojdou k závěru, že jim neublíží a dlouhovlasý mladík za minutu prohlásí: "Je to loutka." Všudypřítomná hudba (ať už šlo o skutečné skladby, např.rockové či příbuzné, nebo o výtečný klavírní doprovod, který zněl, jako když tříletému dítěti ukážete poprvé klavír a dovolíte mu do něj svévolně třískat) dokreslovala onu báječnou atmosféru a mnohokrát mne rozesmála, aniž by se ve filmu cokoliv podstatného dělo. Úžasný gay-muzikant se svou spisovnou mluvou a uměním obsluhovat parní válec dělá ve filmu i pro film mnoho, i když jsem si původně myslela, že půjde jako první. ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl masakr :D Já se musím fakt jen smát protože takhle naletět to snad můžu fakt jen já a pár vyvolených co mělo také smůlu a a tenhle horůrek se jim dostal do rukou. Jenže mé ruce místo aby ho zahodily do koše tak film vsunuly do DVD a ještě navíc zmáčkly na ovladači tlačítko play. Takže za hrůzy které se mi staly si mohu sám každopádně větší blbost jsem snad neviděl (i když Smrt přichází v bílém tomu těžce konkuruje) . Rád bych vám k tomu "filmu" něco napsal ale to fakt nejde. Pokud se vám tento film dostane do rukou tak se rozpřáhněte a v zájmu osobní ochrany hoďte co možná nejdál od sebe. ()

Parabot odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, zda tento film patří do kategorie odpad, nebo si zaslouží plnou hvězdnou palbu. Taková přehlídka edwoodovského diletantismu se jen tak nevidí. V optimálním rozpoložení (intoxikace, lobotomie) - a nezáleží, zda jste kovaný v Troškových spektáklech, či preferujete třeba Bertolucciho epopeje - dokáže vytvořit vskutku záživný společenský večer. Jako třeba když hrajete aktivity, dračí doupě, jste moc nahulení, abyste dál zkoušeli s kapelou, nebo nevíte jak rozjet bukkake večírek. To poslední jmenované je hypotetická situace ale věřím, že by to mohlo fungovat. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela Killer Barbies si musela po skončení natáčení pořídit novou dodávku, protože tu starou zničili v závěru filmu. (Xeelee)
  • Původně se film jmenoval Killer Barbies, což je jméno skutečné punkrockové kapely, která hraje ve filmu, ale společnost Matell neumožnila použít jméno Barbie, na kterou má ochranou známku. Proto byl název filmu stejně jako veškeré odkazy na kapelu ve filmu změněny na Killer Barbys. K intervenci firmy Mattel nicméně došlo patrně až po natočení větší části filmu, protože lze často spatřit původní nápisy "Killier Barbies", ať již na automobilu, na bicích atp. (hladass)

Reklama

Reklama