Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevilovska druha séria bola o niečo slabšia ako prvá, ako už je zvykom. Vracajú sa staré známe tvare a dokonca aj nové ako Murdockova ex priateľka Elektra ktorá mu tentokrát pomôže s yakuzou. Zaujímavé bolo aj prepojenie s ďalším seriálom od marvelu a to punisherom. Pre niekoho skvost pre mna len priemerný seriál ktorý mal ale posledné časti poriadne akčné a naozaj vydarené. Uvidíme čo pre nás majú tvorcovia na druhu sériu ktorá sa chystá a samozrejme aj na tretiu daredevila ktorý je zatiaľ o dosť lepší ako punisher. 4* ()

fmash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii se ta druhá začíná hrabat ve věcech, které mají zůstat ležet za taktního opomíjení. Tajný hrdina asi musí být osamělý, cynický a přirozeně prolhaný, ale považuji za nekorektní nimrat se v detailech. Matthew všechny uvedené znaky nese, ale navíc se zbytečně a příliš podrobně dozvídáme, že trpí značnou sebelítostí, není jen tajnůstkářský, ale také neupřímný a nespravedlivý, a vůbec bych řekl, že pokud je to záměr a netradiční sonda, tak bych uvítal více vkusu namísto naturalismu. Zkrátka moje sympatie k hrdinovi klesly k bodu mrazu. Punisher je kňoural (zato s neuvěřitelnými sprejerskými dovednostmi), Fisk je nechutnější než kdy dříve (zato dá bez krůpěje potu na držku úplně komukoli) a nadpřirozená zápletka mě kapku sejří. Zdá se mi, že druhá série ztratila šťávu, i když tím nelze myslet tělesné tekutiny z rozmlácených hlav. Uvidíme, co bude dál. 2½. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 100%. Už prvú sériu som porovnával s Batman Begins, no a táto druhá ako už niekto povedal je ako The Dark Knight. A ja s tým plne súhlasím. Až na to, že toto ma lepšie akcie, ale dosť bolo porovnávania. Už prvá séria ponúkla výborný príbeh, záporáka a postavy a tu v druhej sérii je to ešte všetko dva krát lepšie. Akcie sú stále oku lahodiace, no tento krát sú ešte viac vygradovanejšie. Samotná postava Daredevila je znova výborná, ale čo prevyšuje túto sériu nad tu predošlú je perfektný Frank Castle a nádherne akčná Elektra. Doslova strhujúci zážitok. Vynikajúce, bravo, tlieskam. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)
  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama