Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soudní proces se vymkne kontrole a někdo z Murdockovy minulosti se vrací se šokujícími zprávami o budoucnosti Hell's Kitchen. (Netflix)

Recenze (10)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostavame stare i nove zname a komiksovy geek ve me se raduje. Filmovy fanda ve me ma radost stejne tak. Skvele bitky, skvele davkovani informaci skvele propleteneho pribehu a skvele postavy v osme epizode a vyhled na velke veci, co se stanou do konce sezony. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda nám přináší jeden z nejlepších zážitků a momentů, které jsme v Daredevilovi kdy viděli a podle mě se jedná o jednu z těch nejlepších Daredevilovských epizod. Začněme ale hezky od začátku. Strašně se mi líbí celý charakterový oblouk kolem Matta. To, jak si musí uvědomit, že nemůže žít dva životy najednou, postupně přichází o přátele a jejich důvěru a divák ví, že na něj brzy čeká rozhodnutí, kdy bude muset jeden z těchto životů kompletně zahodit. Celá tahle linka je skvělá a i když se Matt místy chová jako naprostí arogantní tupec, stále to odpovídá jeho charakteru a vy ho prostě musíte mít rádi. Pro mě osobně každou epizodou stoupá postava Foggyho, který mi příjde hrozně sympatický a jeho dynamika s Mattem je skvělá. Taky se mi docela líbí chemie mezi Mattem a Elektrou, hlavně díky tomu, že Elektra tady konečně není tak otravná a dětinská, jako v minulých dílech, a my konečně můžeme pořádně poznat její pravý charakter. Taky se nám vrací Stick, který je sice fajn, akorát mě zklamalo, že vlastně neměl moc prostoru a jeho jediným úkolem bylo vysvětlit Mattovi origin příběh Chaste a hlavně Ruky, která se nám tady konečně plnohodnotně představuje. A takhle, celé Stickovo vyprávění je super, ale mohl v seriálu zůstat trošku déle. V minulé epizodě jsem velice chválil celý soudní proces a ten zůstává naprosto perfektní i zde. Je výborně napsaný, jsou tam skvělé dialogy a hlavně, finální scéna „I am the Punisher“ je kulervoucí, je to sakra epická a napínavá scéna a všechna čest Bernthalovi, který opět dokazuje, že je famózní herec. Na závěr ještě dostaneme cameo Wilsona Fiska, na kterého jsem upřímně úplně zapomněl, že v této sérii má být :D Ale těším se na jeho plnohodnotný návrat. Hodnocení: 84% ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S02E08 – Guilty as Sin Na scénu se vrací starý známý Stick. Zdá se být potřebný, což se záhy také potvrzuje a jeho přítomnost je určitě důležitá. Větší míru zajímavosti na sebe ale tahá jak Daredevil, jenž nezvládá dvojí život a opakovaně přichází o přátele, tak i Punisher. Závěr jeho soudního procesu totiž vaří krev v žilách a z jeho výstupu „I am the Punisher“ musí být u vytržení všichni, snad jen ne jeho obhajující strana, kdy jde neúspěch samozřejmě, jak také jinak, na vrub Matta. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotřídní soudní procedurálka s over-the-top vystoupením samotného Franka. Absence akce v této dějové lince překvapivě vůběc nevadí, právě naopak. Uklidnění příběhu mu dává na intenzitě, přece jen těch kopanců už bylo docela dost. Stejně pochvalně se však už nedá hovořit o druhé lince s Yakuzou a prapodivným experimentem. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elektra mení nálady ako aj svoje postoje, Matt stále v jej sfére vplyvu. To už menej zaskočí Frank, ktorý otočí v tu najmenej správnu chvíľu. Matt počuje všetko, len nie sepot dozorcu do ucha jeho klienta. Možno roztržitosť možno jeho srdce ktoré ostali v jeho byte aj počas najdôležitejšieho prípadu jeho firmičky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama