Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke a Misty se v nouzovém útočišti ostře přou o to, jak se postavit k Mariah. Mezitím vyplouvají na povrch dlouho skrývaná rodinná tajemství. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další dost fajnová epizoda. Celý díl se odehrává v opuštěné budově Dannyho Randa, kde naše hlavní postavy čekají, jestli je dřív najdou policisté nebo záporáci. Epizodka je příjemná hlavně kvůli tomu, že tady každý interaguje s každým a vzájemnou dynamiku všech postav, od Luke a táty, přes Misty, až po Mariah s dcerou, jsem si hrozně užíval. Jsou zde i vyloženě fantastické scény, jako je finální moment Luka a jeho otce u sanitky nebo třeba ten, podle mě peak celé epizody, rozhovor mezi Mariah a Tildou o tom, jak umřel Cornell a kdo je skutečným otcem Tildy. Bushmaster byl taky super, jeho finální moment v policejním autě je dost fajn, i když mi připadá, že se tvůrci inspirovali trošku Daredevilem - Kingpin má v první sérii naprosto totožný moment, kdy je na cestě na policejní stanici, přičemž policistům vypráví jakýsi příběh před tím, než je osvobozen, ale proč ne, bylo to dobře zpracované. Taky se mi hrozně líbí vztah mezi Bushmasterem a Lukem, je hrozně osvěžující, jak to není klasický hrdina-záporák vztah. Bushmaster prostě o Luka absolutně nestojí a vůbec ho nezajímá, je to jen někdo, kdo mu stojí v cestě mezi ním a Mariah. Což je strašně super a ti dva mají skvělou dynamiku. A můj bože, písnička Stylers Arrive je neskutečný bengr a mrzí mě, že hraje na tak krátkou dobu :D Hodnocení: 80% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What do you know about Jamaica, hmm? You know the story of Nanny? The Maroons? She was Asante, you know? She came over in chains, but she never forgot who she was. She never forgot the old ways. Nanny kept the science alive, see? The British they put them in sugar cane fields and beat them. And raped them. But the Maroons resisted. They broke their chains. And they ran to the hills. In the Blue Mountains, they lived off the land. And Nanny she would lead raids to the other plantations. And they would steal back the women and children, so they could raise families out of captivity. They cut the heads off their oppressors and put them on spikes. To put them on notice. No white man was safe. They became masters of camouflage, covered themselves in leaves, still as trees before they struck in the darkness. Yeah, the British, they had the technology. But the Maroons had the will. The determination. The magic. They fought off the British for 80 years. And won. That is the true birth of the real Jamaica. Resistance. Independence. Fire." ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda s potenciálem jako prase. A jak s ním scénář naložil? 40 minut se čeká na 10 minut dlouhý nájezd na úkryt. A ten závěr? WTF! Jedna kokotina vedle druhé... Hlavně aby bylo jak nafouknout seriál o další 4 (Bože proč!!!???) epizody. O čem? ()

Zajímavosti (2)

  • Luke (Mike Colter) říká o Mariah (Alfre Woodard), že může být jako Adam Clayton Powell. Ten byl první Afroameričanem, který byl zvolen do Kongresu z New Yorku. (Hovadin)

Reklama

Reklama