Reklama

Reklama

The Offspring - Gone Away

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1997, 5 min

Hrají:

Dexter Holland

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Offspring je natočen v zrnité kvalitě a představuje kapelu hrající v temných a zjevně opuštěných jatkách. Zpěvák Dexter Holland po většinu videa zpívá vedle zářící žárovky, která je pravděpodobně zástupcem duše zesnulého. Je jediným členem skupiny, který komunikuje s touto žárovkou, i když v příslušných místnostech každého člena skupiny jsou uvedeny i jiné žárovky. Dexter rovněž zpívá i do zavěšeného mikrofonu, který se houpe tam a zpět. (Epistemolog)

(více)

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hororovo štylizovaný a hlavne štýlový a od videoklipovej tvorby skupiny sa odlišujúci klip, ktorý nepostráda atmosféru a hlavne dobré spracovanie. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Gone Away" je v poradí siedma skladba zo štvrtého radového, štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny The Offspring. Album nesie názov "Ixnay on the Hombre". Vyšiel štvrtého februára roku 1997 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku pomalému, tragicko-romantickému songu "Gone Away" bol vyprodukovaný oficiálny klip, ktorý v rámci videoklipovej tvorby tejto kalifornskej neo-punkovej formácie radím ku šedému priemeru. Nie je to špatné, ale mohlo to byť omnoho lepšie. *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Punkoví romantici se trošku potrápili s odchodem milované z tohoto světa, ale já si to užil. Hudebně je to prostě skvělé, ale oblíbený motiv pohupující se žárovky z toho dokonalé spojení obrazu se zvukem vytvořit nedokázal. ()

Zajímavosti (1)

  • Zpěvák Dexter Holland napsal tuto skladu v důsledku emocionální reakce na tragickou autonehodu jeho tehdejší přítelkyně. (Epistemolog)

Reklama

Reklama