Reklama

Reklama

The Offspring - Can't Repeat

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2005, 3 min

Hrají:

Dexter Holland

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Offspring je jednoduchý a představuje skupinu hrající v opuštěné místnosti. Jde o druhé a poslední videoklip, kde Atom Willard hrál v kapele na bicí. Video začíná tím, že baskytarista Greg Kriesel hraje úvodní melodii se svou speciální „k-covered“ basou (odtud pochází přezdívka Grega K.), poté se přidává bubeník Willard a nakonec kytaristi Holland s Noodlesem. Melodie zůstává v celé skladbě zhruba stejná. (Epistemolog)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Can't Repeat" je úvodná, v poradí prvá skladba z oficiálneho výberového, kompilačného albumu americkej neo-punkovej hudobnej skupiny The Offspring. Album obsahuje najznámejšie songy tejto kalifornskej formácie a nesie názov "Greatest Hits". Vyšiel v roku 2005 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku songu "Can't Repeat" bol vyprodukovaný jednoduchý, ale energický videoklip, v ktorom sa The Offspring objavil v zostave: Bryan Keith Dexter Holland - spev, gitara, Kevin Noodles Wasserman - gitara, Gregory David Kriesel - basová gitara a za bicie nástroje si sadol Adam David Atom Willard. **** ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Když se řekne kalifornský neopunk, vybaví se drtivé většině lidí Green Day...a samozřejmě Offspring. Klip k písni Can´t Repeat, jež byl představen jako novinka na výběrovém albu skupiny, patří k jednodušším, ale přesto svěžím klipům, které neurazí. ()

Reklama

Reklama