Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Diskuze

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

:SPOILER: Co keby na konci zabila toho policajta alebo proste znicila, zahrabala (cokolvek) tie fotky, aby ich jej priatel nenasiel? A nakoniec kopec veci neurobili presne tak ako na fotke a udalosti vobec nezmenili, resp. ta fotka neodrazala realitu, hoci sa to tak tvarilo. Napriklad ked povedala, ze si da ine saty a pod. Preco zamienala fotku, ked ju aj tak objavili? Ved to bolo cele o tom, aby sa o tom jej priatel nedozvedel, ale na konci sa prizna, ze chcela, aby sa dozvedel, aby sa zlepsil ich vztah, WTF?! Zenska logika :D. 

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

SPOLIER ... tiež som mal počas filmu celý čas pocit, že oni len robia to aby nezmenili budúcnosť. A nie hrátky z minulosťou. Potom nechápem ten koniec čo chcela robiť stým odkazom. Ale určite je to film na dobrú diskuziu. Tak sa teším ked sa to tu rozbehne :D

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Skutečně je problém v tom, že nevíme, kolik kauzalit ona porušila a kolik alternativních linií vytvořila. Třeba málokdo chápe, proč si třeba psala tak důležitý vzkaz, jako "Shoď věšák". Nic se tím nezměnilo. Podivné jsou i ty fotky dva měsíce staré, kde nelze určit datum. Na těchto chabých principech nedostatečně vysvětlených je pak sice možné postavit cokoliv a vysvětlit jakkoliv, ale protože neznáme přesná pravidla (mění holka realitu, nebo ne?, vznikají alternativní reality, nebo ne? povedlo se jí už někdy něco změnit, nebo ne?), stojí celý závěr na hliněných nohou.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Havaj8

SPOILERY Vzhledem k tomu, že nejsem jediný, kdo s tím má problém - viz diskuzní fóra na IMDb, tak asi není chyba ve mně. Problém je v tom, že my netušíme, co si holka v ty svoje hodiny posílala do druhého dne. A problém je i to, že i kdyby stihla dát na okno ten vzkaz, a ten nespadl, i kdyby tam zůstal, nic by to nezměnilo, protože druhý den by nebyl nikdo, kdo by si jej přečetl (holka už je ve vězení) a změnil v osm ráno den. Ona vlastně celou dobu neovlivňovala minulost, ale budoucnost - jenže ten poslední vzkaz by mířil do minulosti, což ruší celý předpoklad, na němž je film postavený.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

honajz

Videl si ten film vubec? Co se tyce tech fotek, tak to fungovalo na jednom obycejnym principu. Kdyby ses ale nad tim chtel zamyslet trosku do hloubky, tak uz je to na delsi diskuzi.

na příspěvěk reagoval honajz

Příspěvek byl smazán administrátorem.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

SPOILER! Mne by zajímalo, jak si holka v osm ráno mohla posílat vzkazy do budoucnosti o věcech, které se ještě nestaly.

na příspěvěk reagoval Havaj8

LIVINGDEAD

LIVINGDEAD (hodnocení, recenze)

Trojice přátel objeví tajemný aparát, který dělá fotografie o 24 hodin do budoucnosti. Rozhodnou se přístroj využít pro své osobní účely. Po nějaké době se objeví znepokojující fotografie...

Uživatel LIVINGDEAD smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama