Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když seriál jako celek po první sérii hodnotím líp, stejně jako dost epizod, tak tady dám jen 3*. Sice si cením, že to je uzavřené a bez clifhangeru, ale ta "přísná" epizodičnost dojmu z té sezony hrozně ubírá - spousta témat je vzatá hrozně moc "podle šablony", protože na nic moc víc nebyl prostor, na což trpí i prakticky všichni epizodní antagonisté. Jinak ale viz komentář k seriálu popř. jednotlivým dílům. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. :) První série se dala. :) Místy jsou díly trapně vtipné, ale máme tady spoustu narážek na historii nebo legendy a spoustu povedené akce a občas mají díly i přesah. :) ()

Reklama

endymion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabé tři hvězdy, které drží nad vodou jen sentimentální vzpomínky na příjemnou béčkovou trilogii s Flynnem Carsenem, poslintávání nad Rebeccou Romijn a sem tam i nějaký ten nesmělý záblesk humoru či nápadu. Jinak na můj vkus příliš užvaněné a místy až chaotické. Nejlepší díly série byly ten o strašidelných domech a ten, kde se hrdinové začali měnit do podoby pohádkových postav. No a samozřejmě potěšilo cameo Bruce "Ashe" Campbella a Tricie "The Six" Helfer. ()

Galerie (318)

Zajímavosti (8)

  • Objevují se zde tyto artefakty: Koruna krále Artuše, Opál ze Samary a Excalibur. (Karlosik_4)
  • Celá epizoda se odehrává na Slovensku poblíž Nitry. Je zde také zmíněna Praha. (Karlosik_4)
  • Nové artefakty objevující se v epizodě: Batšebin olej léčení, Marrakéšská hvězda, Dopis od knihovny, Registr a Digitální model Země s umístěním dračích žil. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama