Reklama

Reklama

Goddess of Love

  • USA Mania (neoficiální název) (více)

Pociťte jak moc dokáže bolet zlomené srdce. Vkročte do víru šílenství, kde se psychicky nestabilní striptérka ocitne zlomena a odkopnuta svou životní láskou a v myšlence, že má její milovaný poměr s jinou ženou, rozpoutá svůj vlastní sestup na temnou stranu psychosexuální nepříčetnosti. (FAITH.BABE)

Recenze (22)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Psychicky labilná Venus pracuje v strip bare, v ktorom sa zamiluje do Briana, ktorý prišiel o svoju ženu. Vznikne medzi nimi vzťah, ale postupom času zisťujú, že by to zrejme dlhšie nefungovalo, takže sa prestanú stretávať. Venus sa však s touto situáciou nedokáže zmieriť a po tom, čo zistí, že Brian si našiel novú priatelku, je odhodlaná získať si jeho priazeň naspäť za každú cenu. - Goddess of Love bol pre mňa očakávaným hororom, o ktorom som ani nevedel, že ho očakávam, pretože má niekolko názvov. Hneď v úvode ma rozosmial fakt, že v hlavnej úlohe je Alexis Kendra, ktorú si fanúšikovia hororu budú pamätať hlavne z tejto scény. Alexis však vyzerá velmi dobre, takže tento fakt mi nerobil žiadny problém. Goddess of Love sa vyvíja dosť pomalým tempom, ale smerom ku koncu sa tempo extrémne zintenzívňuje, takže s vývojom deja som spokojný. Nápad má tento horor dosť dobrý, aj keď celkovo dosť predvídatelný, aj keď ja som ho samozrejme neprehliadol. Je tu plno sexuálnych scén, nájde sa tu občas aj nejaká krv a dialógy sa tiež dajú zniesť. Herci hrajú presvedčivo, a tak nevadí ani ich malý počet. Psycho výlevy hlavnej hrdinky sú dosť intenzívne a dobre zahrané, takže v tejto oblasti musím pochváliť uveritelnosť, aj keď je dosť zrejmé, že sú tieto scény vydarené, keď so scenárom pomáhala aj sama hlavná herečka. Prostredie je pekné, či už sa to týka interiérov, ktoré hýria zaujímavými farbami, alebo peknej púšte. Jediným mínusom je zrejme len rozvláčne tempo a málo brutality. Ako príbeh o psychicky chorej a narušenej žene je to pre mňa naprosto uspokojivé, aj keď je to len málinko hororové. + herečka z Hatchet II ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Never date a man you meet at the fucking club!“ Venuše Mélská ze stripbaru má problémy s alkoholem, lehkými drogami, vkusem při vybavování bytu i chorobnou žárlivostí a přesně v polovině vás nejspíš napadne, že i s něčím jiným. Nic moc mind, trochu fuck, co se vzdalováním od reality vzdaloval i působivosti a to je u tohoto druhu filmu docela problém.. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězda, je za úžasnou, sexy Alexis Kendra a je to jedna z nejhezčích hereček, co jsem za poslední dobu v tomto žánru viděl, ač jsem tedy čekal nějakou řezničinu, jedná se o lehce erotickou psychárnu, což je celkem škoda, protože mám rád tyhle odvážné filmy a ve spojení s Gore bych tu pálil plný počet. Závěr dost překvapil a dočkal jsem se přeci jen i nějaké té vraždy. Girl House byl lepší, ale prostě Alexis Kendra, áách. (160. hodnocení) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vyhulená magorka si nabrnkne magora, což nemůže zákonitě dobře dopadnout. Artově pomalé, jen mírně snové, lehounce erotické, malinko krvavé. Od všeho jen štipec.... Občas hezké obrázky, občas sotva znatelný nádech hororu (tudíž horor jako žánr vypouštím). Žárlivost je sviňa. Pro mne nejslabší Knautzův film. Třetí hvězda je za konec (sice jsem čekal vanu plnou krve, ale tohle rovněž šlo). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Není divu, že po dementní idiocii Girlhouse jsem k dalšímu Knautzovu počinu přistupoval hodně obezřetně a nedůvěřivě. Ale zbytečně, tahle věc mi dokonale sedla. Hned po zhlédnutí jsem si film pro jistotu ještě znovu rychle proklikal v obavách, abych tu příliš inflačně nerozhazoval pětihvězdy a abych se utvrdil v tom, že... Ano, Goddess of Love je z mého úhlu pohledu nepochybně na plný počet. I když původně jsem měl za to, že se bude jednat o trochu jiný filmový žánr, konkrétně o nějakou psychopatickou řezničinu. A není divu: "Temná strana a psychosexuální nepříčetnost šílené striptérky...", copak by mě mohlo napadnout, že půjde o takřka artový psychologizující dušezpyt? Jistě, nebo taky o pseudoartové béčko, jak kdo chce. V každém případě to byl (aspoň pro mě) vysoce estetický zážitek. Největší překvapení mi uchystala Alexis Kendra v hlavní roli. Na první zběžný pohled jsem si ji otipoval jako lacině hezkou povrchní buchtu, která na plátně z nedostatku hereckého talentu ochotně ukazuje cecíky a stehýnka, ovšem v průběhu filmu jsem zjistil, že se nejradši dívám na její obličej. A hrozně se mi líbila její postava, tedy myslím ta filmová, fandil jsem jí a bylo mi jí líto. Jak tak katatonicky sedávala s flaškou v metru, nebo na podlaze striptérské šatny, nešťastná a osamělá ve své beznadějně nemocné slepičí mysli... Závěrečné rozuzlení je taky výborné, i když nepříliš překvapivé. A jako bonus geniální song k závěrečným titulkům. 90%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama