Reklama

Reklama

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady béček s příšerou 60 let. Tohle navíc má i děsnou hudbu k tomu a tancující puberťáky ve stylu Jazzu. Je to děsný. Ale upřímě scény s monstrem jsou celkem krvavé a film se nebojí moc masakru. Takže mrtvol je tu poměrně dost a myslím že tady vzal Corman inspiraci k Humanouids from the deep. Monstra jsou sice sem tam dost zábavná ale na béčkovost poměrně ujdou. Béčko který mě celkem pobavilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děvčata se ozbrojila polštáři, leč příšery je stejně roztrhaly. Z jedovatého odpadu vyváženého v barelech do moře vznikly mořské příšery, co potřebují k přežití lidskou krev - a zdá se, že nejlepší je děvčat. Příšery jsou legrační stejně jako způsob, jímž vznikly - z chemikálií, lidských kostí na dně moře a drobných mořských organismů - prvoků, sasanek apod. Mrtvých je dost a přepadení dívek je solidní. A kdo má rád rock and roll, užije si i více jak první čtvrtinu filmu. Škoda, že monstra nebyla děsivá, páč by film dostal hned jiný rozměr. A co na ty zrůdy platí? To nevymyslíš! Sodík... ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: NIKDO NEBUDE VPUŠTĚN NA PROMÍTÁNÍ, DOKUD NEPŘIJME PLNOU ZODPOVĚDNOST ZA PŘÍPADNOU SMRT ZE SAMÉHO ZDĚŠENÍ!!!___Poněkud nadnesený příslib tvůrců, že je toto první čistě hororový muzikál, splňuje pouze první polovina. Tu si nejvíc užijí diváci, kteří si libují v častých pohledech na dívky v bikinách a oldie hudbě ve stylu Beach Boys a jim podobných. Zbytek stopáže zaplňují časté ataky srandovních monster (takový neurčitý kříženec slepice a ryby), hlavně za tmy, kdy nejčastější obětí jsou výhradně ženy a nechybí takové lahůdky, jako hromadný útok na dívčí internát atd. Ale celkově vzato, odhlédnuto od tupých dialogů typu: „Také věříš tomu, že líbání je nezdravé?“ – „Nevím, já jsem nikdy…“ – „Nikdy jsi nebyl políbený?“ – „Ne, nikdy jsem nebyl nemocný.“, čekal jsem výsledek o mnoho horší. Levné to úplně nebylo, vše je točeno v reálných exteriérech, příjemná hudba potěšila a velmi častý výskyt monster v téhle celkem příjemné béčkové zábavě spolehlivě zaháněl případné znechucení. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt hodně velká sračka. Papundeklový oblečky příšer, který na sebe navlíkli komparzisti, by neobstály ani ve Studiu kamarád. Jinak je zajímavý pozorovat, jak se v šedesátejch letech holky s oblibou chovaly jako kurvy, stejně jak dnes. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama