Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Road movie, v němž se klasické téma hledání identity změní v paradox. Salpa je zmatený hledač, který cestuje s primitivní rybou. Na konci jeho cesty není cíl, ani záchrana, protože pokaždé skončí sám uprostřed pustiny. Rozklad Salpovy mnohočetné identity, živá metafora současné ztráty smyslu, odráží kolektivní výrobu filmu, na jehož vzniku se podílelo osmnáct různých scenáristů. Film je inspirován staletí trvající skladbou pro varhany As SLow aS Possible Johna Cage. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (2)

trojúhelník 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, co máte k snídani? ... hada? žádný vajíčka se slaninou nebo opečenou klobásku? ... tak maj prej jenom hada ... a jak ho podáváte? opečenýho, podušenýho nebo jak? ... syrovýho? ...(povzdech) já nechci k snídani syrovýho hada ... (bezradně kouká) ... tak mi dejte jednoho toho hada. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Vždycky na začátek jakéhokoli festivalu se mi suverénně povede jít na nějaký vrcholně umělecký, zcela nesrozumitelný a místy nechutný pseudofilm, jehož smysl mi zcela unikne. Takže tenhle je o tom, že chlápek nosí na tlamě rybu. Občas si s ní povídá. Občas je nahý. Dělá a říká spoustu divných věcí. Asi z toho něco vyplynout má, ale já jsem na to nejspíš málo intelektuál. No co, můžu být ráda, že se tam vůbec mluví. Ta hvězdička je za velmi dobrou kameru a za milé autory. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Na scénáři se podílelo celkem 18 lidí. (Cheeker)

Reklama

Reklama