Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Camille učí mytologii na teologické fakultě. Jednoho dne uloží do lednice mrtvolu svého milovaného psa a vzápětí se v prádelně seznámí s cirkusovou umělkyní, černoškou Petrou, která se do ní zamiluje a probudí její touhy. Snoubenec Martin se stává pouhým pozorovatelem, mrtvý pes ožívá. (LFŠ 2006) (oficiální text distributora)

Recenze (14)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Co to sakra mělo být?? Nejdřív zavře svýho psa do ledničky, pak se zamiluje do šílené Petry, která ji neustále stalkuje, pak se to dozví její přítel, který na to nehodlá reagovat a nakonec se naše úžasná (ne)hlavní hrdinka dvakrát napije, usne a nakonec si dá šlofíka ve sněhu, což se ukázalo, nebyl zrovna dobrý nápad. A ten pes? Po přečtení anotace jsem se těšila, že se super lesbickej film zvrhne v zombie apokalypsu, a pes z nějakého důvodu oživne jen tak na konci. A co ty super umělecký scény plný stromů, elektrického vedení a žehličky?? Co to mělo sakra znamenat?? Ale co, třeba jsem moc hloupá na to, abych pochopila tak super umělecký film. A málem bych zapomněla na ten šílený mix hudby a jeho hlasitost, přes kterou nešlo nic slyšet. Pokud na tento film narazíte, tak se připravte na těžký drogy a častý záchvaty smíchu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pěkný lesbický film. Aneb dilema jestli volit stávající vztah s mužem, nebo něco nového nejistého a s nejasnou budoucností se ženou. Dějově nic extra, ale holky byly pěkný a jedna měla nádhernej přízvuk. # [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 5 | hudba 5 | humor 0 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Lyricky laděná romance s velmi silným erotickým napětím. Erotické scény působí velmi věrohodně. Režisérka citlivě rozehrála svůj příběh, který ani jinak skončit nemohl. U těchto filmů hraje velkou roli to, že je točí právě ženy. Jsou totiž většinou mnohem citlivější a vnímavější. Řídí se emocemi. Jsou také více ochotné zaprodat svou duši. V podstatě jde o "červenou knihovnu", ovšem, s jedním nezanedbatelným rozdílem. Ano, je to silný a dojemný příběh. Ten mrtvý pes, který všechno zapřičinil, na konci vůbec obživnout neměl. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Toho oživlýho psa bych nebrala vůbec vážně, mělo to cosi symbolizovat. Jinak docela dost dobrý, hlavní hrdinka je sympaťačka, jejího snoubence je mi trochu líto (neví, co udělal špatně - nepochopil, že to s tím nesouvisí - ach ti muži), cirkusácká dračice taky není nejhorší. ___ Líbilo se mi, že obě holky jsou fakt holky a ne nějaký mužatky a že jsou jemný a něžný. Jedinou věc, která mě moc nepřesvědčila, byl fofr, jakým si hlavní hrdinka uvědomila, jak na tom je. ()

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Pěkný a smyslný film s lesbickou tématikou a poetickou hudbou, který mě mile překvapil. Nic moc jsem od toho nečekal. Líbila se mi ústřední dvojice a hlavně nevinná křesťanka Camille. Petra taky ušla. Miluju lesby a ženské pohlaví obecně, jeho vznešenost se nedá srovnávat s chlapskou ješitností a nabubřelostí, i když sám jsem muž, radši bych se narodil jako žena. Bohužel geny mých rodičů rozhodly jinak. Aspoň jako muž to nemám tak těžké najít ženu oproti lesbičkám, které jsou bohužel v tomhle v nevýhodě a holky, vůbec vám to nezávidím. Soucítím s vámi. Snad najdete svou vysněnou polovičku. Máte mou plnou podporu. Vaše vnímání ženské krásy je úplně odlišné oproti tomu mužskému. Podle mě dokážete vidět ženy úplně jinak a více si jich vážíte. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama