Reklama

Reklama

Gwen je posledním členem rodu, který může cestovat v čase. Kvůli tomuto daru musí spolu se svým přítelem Gideonem sloužit lóži, která je využívá k naplnění svých zájmů. Jejich vztah je ohrožen, když se lóže snaží zvídavou dívku ovládat pomocí její lásky ke Gideonovi... Už stovky let se v rodinách Villiers a Montrose dědí gen cestování časem. Tento gen nečekaně zdědí Gwendolyn Shepherdová - nemotorná zmatkařka a černá ovce rodiny. Pomocí chronografu musí pravidelně cestovat časem, jinak by ji překvapovali nekontrolovatelné časové skoky. Je závislá na lóži strážců, kteří ovládají chronograf a ona jim musí sloužit. Všichni si mysleli, že roli zdědí její sestřenice, kterou spolu s Gideonem roky na úlohu připravovali. Celá rodina považuje Gwedolyn za neschopnou, a tak ji nechtějí prozradit, co je vlastně jejím cílem a proč předchozí cestovatelé časem Lucy a Paul raději utekli do minulosti a vzali s sebou chronograf. Gwendolyn chce zjistit pravdu, podaří se jí v minulosti najít Lucy a Paula, ti ji poví, že je dle proroctví výjimečná a musí na sebe dávat pozor. Chronograf ukradli, protože by se s její krví navždy uzavřel a moc lóže by byla neomezená. (TV Prima)

(více)

Recenze (30)

natali.sek 

všechny recenze uživatele

Na film jsem koukala, protože miluju knižní předlohu. Jelikož u prvního dílu cosi změnili a dali i něco z druhého, i v druhém díle je lecos pozměněno, ale to mi vůbec nevadí. Opravdu se mi film líbit a nemůžu se dočkat třetího dílu SMARAGDGRUN. Doufám, že bude dříve, než plánují (28.7.2016). Film doporučuji, nejen kvůli knižní předloze, ale i kvůli hezkému hlavnímu hercovi, který hraje Gideona - Jannis Niewöhner. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele

Krátce: Velice pěkné pokračování prvního dílu. Gwen a Gideon jsou do sebe zamilovaní, ale jejich láska podstoupí těžkou zkouškou, když jimi lóže manipujuje a využívá jejich slabiny. Kromě hlavních postav jako vždy pomáhají i další, které společně navštěvují Gwen a Gideon v minulosti. Plány hraběte se ale stále plní a dokáže zlomit pouto mezi těmito dvěma natolik, že začne Gwen cítit ke Gideonovi odpor. Jejich láska k sobě je ale tak silná, že se zase dají dohromady a na hraběte se budou i nadále chystat (...). Trochu slabší než jednička, ale jelikož jsem viděl i trojku, vím, že ta zase předežene oba díly. 85 procent a doporučuji! ()

Reklama

Radek273 

všechny recenze uživatele

Pokračování rozhodně horší než jednička. Navíc se zdá, že se snímek posunul z "teen" na téměř ryze "dívčí telenovelu", což je další skluz směrem dolů, a to dost razantní. Přitom obsahově by se vše vlezlo do jedné půlhodiny, pár nových informací, jinak opakování a motání se v kruhu. Uvidíme, co zachrání trojka. ()

Verdolin 

všechny recenze uživatele

dobrý námět, a spoustu možností, zpracování tématiky ale nedopadlo, film nemá tak nějak hlavu ani patu, děj filmu začíná uprostřed zápletky, divák nemá šanci do půlky pochopit, o co vlastně pomalu jde. Celý film jsem čekala, co z toho bude a na konci jsem zjistila, že z toho nebylo vůbec nic. Jako byste si pustili prostřední díl z celé řady seriálu. Škoda. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nepředstavuje žádný větší posun ... kamkoliv. S trochou nemístné škodolibosti by se dalo říct, že se pleská od ničeho k ničemu, neboť veškeré jeho pokusy o hlubší romantickou či dramatickou linii sráží na kolena chtěná i nechtěná (NE)herecká neobratnost a poměrně nesympatická prezentace Marie Ehrich alias Gwendolyn Shepherdové. Škoda slov - i vynaložené námahy všech zúčastněných ... slaboučké 3* ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama