Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack je mezi celebritami pozvanými do prvního dílu soutěže pana Piškota, věci ale naberou nečekaný spád. (Netflix)

Recenze (6)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá parodie na všechny ty debilní pořady jako Chcete být milionářem, který jsou úplně o hovně, a každej soutěžící, co nevyhraje z toho musí mít trauma do konce života. A ještě k tomu se tady ukázal i slavnej čaroděj, na kterýho jsem úplně zapomněla, že existuje. Hodnocení: 9/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Být Američanem a rozumět ještě o trochu víc zdejší satiře, tak neváhám s plnou palbou. I takhle ale velmi oceňuju téma tohoto dílu. Mr. Peanutbutter se pomaloučku stává nepostradatelnou postavou. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Salingerova požiadavka na Red Bull a banánový sendvič a aj Toddova odpoveď "Je to perfektný deň pre Red Bull!" sú odkazy na Salingerovu melancholickú poviedku „A Perfect Day for Bananafish“. (Pat.Ko)
  • Hoci úvodná scéna pripomína film Birdman (2014), epizóda sa začala produkovať ešte pred uvedením filmu. Táto scéna mala v skutočnosti pripomínať Aarona Sorkina, najlepším príkladom bol seriál Západné krídlo (1999). (Pat.Ko)
  • V súťažnej relácii musí súťažiaci zámerne dať nesprávnu odpoveď na otázku týkajúcu sa svojej obľúbenej témy. Je to odkaz na film Quiz Show (1994). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama