Reklama

Reklama

Spud 3: Learning to Fly

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Oproti původním dvoum dílům sračka, naprosto zbytečný film, o nic nešlo ani postavám, ani vám při sledování. Opět musím udělat reklamu na Inbetweeners. Coby ne, je to vlastně celé jenom taková nějaká kopie. I tu Carli v tom vidíte. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trojka už je vyloženě slabá. Dějově nevýrazná, nevtipná, chybí tam nějaká pořádná romance i větší konflikt. Díl už vyloženě jen do počtu. ()

Reklama

MiGi87 

všechny recenze uživatele

V JAR v kinech na konci listopadu. Jsem zvědav, jak rychle (a jakou formou) se to podaří shlédnout mně. EDIT: Tak shlédnuto nakonec až v půlce května 2015. Ze tří dosavadních dílů zřejmě nejslabší, uvidíme, co se podaří vymlátit z poslední knížky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl, u kterého jsem si říkal, že by mi vlastně bylo docela jedno, kdyby to skončilo jinak. Nemohl jsem se k postavám dostatečně probojovat, jako kdyby už byly opravdu jinde. Není to v konečném důsledku vlastně ani moc komické a ani dramatické, takže je to takové unylé. Ale za předchozí díly alespoň ten průměr. ()

Zajímavosti (1)

  • Nováček série Caspar Lee bojuje celý život s překlepy ve svém jméně. Často se setkává s "E" namísto "A", což dělá s Caspara špatně Caspera. I autoři tohoto snímku se dopustili stejného přehmatu, a to na všech oficiálních plakátech k filmu. (MiGi87)

Reklama

Reklama