Reklama

Reklama

Tygří spáry

  • Česko Tygří drápy (více)

Obsahy(1)

Policistka Linda Mastersonová (Rothrock) je už unavená z obchůzek po městě coby volavka. Šanci jí dá vedoucí komisař, když jí svěří aktuální případ tzv. „obchodníka se smrtí“. Vraha, který se zaměřuje na mistry a trenéry bojových umění a jedinou stopou, kterou zanechává, jsou specifické škrábance na jejich tělech. Jako pomocník je k Lindě přidělen dočasně suspendovaný Tarek Richards (Merhi), který je v oboru bojových umění specialistou. Stopy vedou do čínské čtvrti mezi vyznavače tzv. tygřího stylu. (J.Connor)

(více)

Recenze (45)

Tomco 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrych dvanast rokov co som si tuto "pecku" uzival na kazete, no neda mi klesnut na nizsie hodnotenie, aj ked je mozne, ze by sa dnes jednalo o vysmech.. v tom case som vyslovene slapal na krvavom sporte, na bolovych pohyblivych cickach a v tomto pripade na tych tygrich pazuroch.. boli casy, vsakze. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu se nic neděje a pak když se začne dít, říkám si, že lépe mi bylo, když se nic nedělo. Totálně nevyužitý kamenný labyrint (proč neměl alespoň nějaké nástrahy a léčky), laciné souboje a energickými výboji šlehající děda. Otevírání brány a prostorové přenesení mělo alespoň trochu mystična v sobě, ale třeba vyřízení hlavního záporáka bylo fakt necool. Hvězdička za naoko znuděného Yeunga. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Doposiaľ som videl z tejto série iba snímok "Tigrie pazúry 3" z roku 2000. Pozrel som si ho preto, že som ho objavil v kinematografii mojej obľúbenej akčnej herečky Cynthii Rothrock. No bol som oklamaný, sklamaný a vlastne aj nasratý, pretože Cynthia sa v tomto snímku objavila len na začiatku, na pár minút. To čo nasledovalo ďalej bola jedna veľká filmárska katastrofa, scenáristická impotencia a fight choreografická bezradnosť. Teraz som mal možnosť zhliadnuť prvý, pôvodný snímok "Tigrie pazúry" (Tiger Claws), ktorý bol vyprodukovaný v roku 1992. Na tom som si už zgustol omnoho viac, a viacej som si užil aj karate tigrice Rothrockovej. Stvárnila postavu policajtky Lindy Mastersonovej, ktorá sa so svojim partnerom Terekom Richardsom, vydala po stope vraha majstrov bojových umení, ktorý vyznáva tigrí štýl boja. *** ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, samozřejmě i já jsem jako středoškolák ujížděl na této "VHS-karate kultovce"!!! Ten film sem viděl několikrát a do dnes jsem na něj v dobrém vzpomínal. Bolo zde měl větší prostor, souboje, Cynthia s počínající "martial arts hvězdou" Jalalem Perhim ... BOŽE!!! Jak se svět a lidé v některých ohledech mění!!! Schválně se na ten film podívejte dnes!!! To je nekoukatelná, nudná, trapná a ubohá sračka!! V podstatě je to kriminálka, takže se furt jenom kecají blbiny, "vyšetřuje", nacházejí mrtvoly, kecají blbiny ... Občas příjde čas na nějaký ten souboj, ale je jich opravdu málo. Bolo se ukáže ve své parádě až na konci, ale stejně to za nic nestojí. Film jako takový selhává maximálně, nevím o nikom, koho by tohle nustálé kecání a popojíždění autem mohlo hodinu bavit. Souboje jsou špatně natočené, hnusně sestříhané, nepřehledné a trapné, tečka. Fakt jsem málem dal odpad a hledal jediné pozitivum, alespoň maličké, abych tak neučinil a pak jedno našel!! Bolo kope a to fakt hodně často a vysoko. Vzhledem k tomu, že ve skutečnosti to žádný mistr bojových sportů není, ty kopačky od něj v tomto filmu jsou fakt v pohodě a bez střihu. Plus jeho postava a svalstvo ok, ale stejně měl nejlepší fyzičku v (rovněž příšerném filmu Krutý boj(1989) ). Opravdu MEGA-ULTRA-Béčko první velikosti, mučení diváka ... A přitom jsem ten film tolik zbožňoval ... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Musím připustit, že boje hekající Cynthie mají jistý komický potenciál (ikdyž je to zcela jinÿ komickÿ potenciál než například u Jackieho). Jenže jich moc není, ale naštěstí to zachraňuje pro mě sympatický hlavní hrdina. Jako bonus sem měl příšernej dabing, kde Bolo zněl jak nějaká buzna, což krásně zvyšovalo absurditu celého snímku. Na to jakej byl Bolo na začátku maser a zabíjel skoro pohledem, dostával ke kenoci pořád jenom nakládačku ..... ale jinak vypadat jako Bolo v 50 bych asi bral :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu bolo kvôli finančným problémom produkčnej spoločnosti Shapiro-Glickenhaus prerušené na dlhé 3 mesiace. (beso74)

Reklama

Reklama