Reklama

Reklama

Musím si dojet pro kocoura

  • Itálie Vado a riprendermi il gatto
všechny plakáty

Obsahy(1)

Samorostlý venkovský muž si vždy jednou za rok přijíždí do města pro ženu, kterou si na měsíc najímá v místním "vykřičeném" domě. Svou krásou a mládím se letošní Ester velmi liší od devíti předešlých obyvatelek domu, je Alceovi dobrou ženou a dotváří rodinný poklid, po kterém oba touží. Ve chvíli, kdy se má Ester vrátit zpět do města, však Alceo nepociťuje obvyklou úlevu, naopak se jej zmocňuje smutek, uzavírá se v domě a trucuje...Na radu přítele nakonec odjíždí do města, aby si odvezl zpět kočku, kterou Ester na památku daroval. Příběh zaujme drobnokresbou lidských typů a postaviček italského venkova. Své místo v něm má i jemná nadsázka. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

wayne99

wayne99 (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem viděl zkraje 90tých let v naší TV s českým dabingem. Tehdá byla u nás známá i Barbara DeRosi, která hrála v prvním dílu Chobotnice, zde samozřejmě také skvělý Matio Adorf. K obsahu filmu snad jenom doplním, že postaší muž si ženu vždy najímá jako hospodyni, ale časem vždy dojde i na jiné služby, jenom s DeRosi váhá, protože se do ní zamiluje. Zajímavá je také soutěž v páce, při které se svým kamarádem na závěr pobytu hospodyně vždy přetahují, vítěz dostane hospodyni na noc (pokaždé je to Adorf), ale v tomto případě vyhraje kamarád, ovšem své "výhry" se vzdává, protože i jeho DeRosi okouzlila a navíc ví také o citech Adorfa.

Zik2

Zik2 (hodnocení, recenze)

Ahoj, nevíte, kde by se tenhle film dal koupit, stáhnout, cokoliv? Ideálně teda italsky s titulkami. Fakt ho nemůžu nikde najít.

Reklama

Reklama