Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou současného příběhu zasazeného do neutěšeného prostředí severozápadní pacifické dřevotěžařské komunity je Lillian (Julia Stilesová). Ta se právě vrací do svého rodného města, kde ji soustavně obtěžuje Blackway (Ray Liotta) - bývalý policajt, z něhož se stal krutý šéf místního podsvětí. Lidé ve městě jsou k ní lhostejní a šerif jí rovnou doporučí, aby se odstěhovala. Lillian je však rozhodnutá se s pomocí mrzutého starého dřevorubce Lestera (Anthony Hopkins) a jeho mladičkého parťáka Natea (Alexander Ludwig) svému psychopatickému pronásledovateli postavit. Zdá se, že tihle dva jsou jediní, kteří se nebojí vzdorovat Blackwayovi, jenž má pod palcem celé široké okolí. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (51)

bourec 

všechny recenze uživatele

Než se film dokodrcá k finále,trvá to hrozně dlouho.Pak něco ve tmě,a je konec.Hopkins je v pohodě,ovšem Ludwig,ani Stilesová mě tady moc neseděli.Liotta se vždycky hodil spíš na hajzly,takže ten v poho.A ještě mě napadlo,při příjezdu do toho hnusnýho dřevařskýho tábora v horách,že by to bylo parádní místo na nějakej děsivej lesní horor .Fakt šel z toho mráz po zádech.Film si tři hvězdice zaslouží,ale vlastně se z toho dalo vytvořit vo dost víc.60%. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Julii Stiles a mám ráda thrillery, tak jsem trošku doufala, že by mohlo jít o celkem koukatelný komorní thriller.. Když se k tomu přidá ještě navíc pan herec jakým je Anthony Hopkins, tak by to rozhodně nemuselo dopadnout zle.. Tolik mé očekávání.. Realita byla však jiná.. Prostředí hlubokých lesů a syrových chlapů z pily u mne hned na začátku zabodovalo.. Ray Liotta jako pomatený mačo by mi taky seděl.. Bohužel si celou severskou atmosféru pokazil naprosto nesmyslný příběh, který od začátku neměl hlavu ani patu.. Novou holku stalkuje týpek, kterého odmítla.. Ten týpek je něco jako místní hlava mafie.. No a ta holka popadne dědu nad hrobem a nějakého koktavého outsidera a jdou mu to rozmluvit.. Bacha SPOILER.. Nějak se to celé zamotá, takže ho nakonec zabijou.. A pak si jdou v klídku zase po svém, protože tak to asi na divokém severu chodí.. WTF ??? ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Kdesi na konci ameriky, kde medvědi dávaj dobrou noc, znají místní vidláci jen těžbu dřeva, zbraně, noční kluby a člověka jehož jméno se prakticky bojí vyslovit (blackway)... Až jednou jedna nanynka z města se kterou si chtěl místní voldemort (blackway) zašpásovat sebere všechnu svoji filmovou odvahu, přestárlýho hanibala potřísněnýho poslední mízou a místního koktajícího třicetiletýho retarda žijícího s matkou a jde do boje.... Trvá celých 80 procent filmu než se naši hrdinové probloudí, protrmácí, prožraní a než oblezou všechny ty místní díry té nehostiné a drsné ameriky, než se vůbec utkají s blackwayem a jeho účetním.... Upřímně působí nejen celý hon na blackwaye, ale i pohled na naši trojci hodně groteskně. Za tak předvídatelný a hloupý příběh nemůžu než dát jednu hvězdu.... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bez Hopkinsa snáď aj odpad. Úplne film, že skoro bez zápletky. Jeden echt záporák terorizuje svoje široké drevorubačské okolie a každý sa ho bojí a nikto s tým jedným výmrdom nič neurobí. Jedine Hopkins a jeho povestná puška ešte z Legendy o vášni. Film ničím neprekvapí, udiví len tým. že niekto také dielo napísal a niekto sa ho dokonca rozhodol sfilmovať. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dôchodcovské revenge filmy sú teraz in hlavne vďaka Nessonovi. A vďaka tomu vzniklo aj pár ultra dôchodcovských. Kým GRAN TORINO dokázalo bodovať snáď na všetkých frontoch, HARRY BROWN už bola o niečo špecifickejšia záležitosť. A Poď so mnou je kdesi uprostred. A súčasne omnoho bližšie k béčkovým vodám, než sa spočiatku zdá. Film sa tak pevne drží prostoduchej schémy osemdesiatkových filmov o vyrovnávaní si účtov, až je to príliš. Ale stále ide o sympatický film s fajn hlavným hrdinom i s dostatočne odporným záporákom... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Enderby, Vernon, Lumby, Vancouver, Armstrong a West Kelowna (Kanada). Natáčanie trvalo od novembra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Meno „Blackway“ (Ray Liotta) je v tomto filme vyslovené šesťdesiatšesťkrát. (Arsenal83)
  • Kancelária šerifa je stará pošta v Enderby (Kanada). (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama