Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Mirek Vladyka postupně objevuje chráněné krajinné oblasti Česka. V osmidílné dokumentární sérii se podívá například na malebné Křivoklátsko, vínem vonící Pálavu nebo do divokých beskydských kopců. Vizuálně atraktivní cestopis nabídne pozoruhodná setkání nejen s nádhernou krajinou, ale také s lidmi, kteří v ní žijí, pečují o ni a milují ji. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele cheyene k tomuto seriálu (2)

Klenoty naší krajiny (2015) 

Klenoty naší krajiny se velmi příjemně sledují. Zprvu jsem měl lehce problém si přivyknout na Miroslava Vladyku, jenž se mi k takovému typu pořadu nehodil, ale nakonec jsem svůj prvotní dojem přehodnotil. Občas mi jen vadilo, že lezl za zábradlí, kam se nesmí (ano, jako filmaři mohou mít výjimku, ale skoro to až nabádá k nezodpovědnosti i jiné návštěvníky). Co se hudebního podkresu týče, tak ten představuje snad to největší zklamání. Místy mi zvolená hudba přišla vyloženě nevhodná a nevkusná. ()

Moravský kras (2015) (S01E05) 

Krajina takřka za mým barákem, na kole jsem tu tak za hodinku, takže k Moravskému krasu mám od útlého věku vztah. Bylo příjemné sledovat tento díl. ()

Reklama

Reklama