Reklama

Reklama

Kung fu Yoga

  • Indie कुंग फ़ु योग (více)
Trailer 1

Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (43)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto posledné Chanove filmy nie sú len zbesilé kung fu, ale aj poznávačky do minulosti s náučným podtextom. Tento pridal ešte luxusný dubaj, ničenie drahých áut, hordy zlata a prepojenie dvoch kultúr s najväčším počtom obyvateľov. Veľmi ma to bavilo, akcia správne dávkovaná. bitky dostatočne akčné, vtipný CGI lev ale hlavne ľahkosť a dobrá nálada, čo z toho sršala. 4 z 5 ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy jsou až moc na levnou produkci se špatnými digitálními triky vykrádající přiznaně Indiana Jonese. Oproti o rok staršímu průšvihu Skiptrace tu ale Chan kope a mlátí bez zběsilého stříhání. Ano, pomáhají mu triky, přiznaně se akce zrychluje, jenže já budu šťastný jak blecha, když budu moci v pětašedesáti trsat a kopat jako on. A vlastně když to srovnám s českými filmy - krásná Disha Patani se tu pere a ukazuje fyzičku (ty přemety okolo Chana nemají chybu), zatímco české herečky povětšinou ukazují prsa. Je to prostě příjemná zábava a docela chápu, proč je to Chanův nejvýdělečnější film v Číně. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Jackie můj oblíbenec už je ve věku a jde vidět, že na sebe nestrhuje tolik pozornosti,jak to kdysi bývalo tady už štafetu přenechává mladým. Smysl k humoru má stále vrchovatě jeho bojové umění nemá chybu a mohl by se rovnat s nejlepšími bojovníky světa. Je to zábavná, svižná jízda s hezkými auty, ďábelskými zvířaty a sexy ženami. Vidím, že už si neláme, ani hlavu s pseudonymem do filmu a napálí tam skoro své pravé jméno. Závěrečný taneček byl správně ulítlej jen mi tam chyběly titulkové scénky, jak už jsou u jeho filmů povinností. Dávám 75% ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Proč Jackie? Proč? Scéna se lvem v autě je pro mě největší wtf, co jsem letos viděl. A že jsem viděl hodně sraček. A následná scéna, kdy se lev vybleje a pak se ve svejch zvratkách válí a rochní neni o moc lepší. :) Závěrečné bollywoodské taneční vystoupení s Jackiem v hl. roli je už jen taková třešnička na dortu. :) Jackie je prostě sellout, to nejde říct jinak, zaprodal všechny hodnoty co měl, aby se stal králem Číny. No aspoň bude mít přepychovej důchod. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno to označiť za akési spirituálne pokračovanie BOŽSKEJ RELIKVIE ( podobne ako iný Jackieho snímok, ČÍNSKY ZVEROKRUH ). A práve preto je to vlastne o tom, že z námetu sa veľa vytrieskať nedalo a v záplave podobných snímkov za posledné 4 dekády, to vlastne ani nemôže byť brané ako kritika. Avšak malo to na viac, nebyť umelohmotnej vizuálnej stránky, ktorá degraduje film na nižší level ako si zaslúži. Už len scéna automobilovej naháňačky, ktorá sa mohla stať príkladom pre to najlepšie, čo sa kedy natočilo, skončilo ako digitálny bordel ( naozaj neviem, koľko áut bolo vlastne skutočných ). Doba sa ale mení. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň „Endless Love“ nazpívali Jackie Chan a čínská chlapecká skupina M.I.C. (Rominator)

Reklama

Reklama