Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

"Najdu vůbec někdy toho pravého?" - "Má život nějaký hlubší smysl, nebo je to jen přehlídka trapných a méně trapných momentů?" - "Mám tomu dát za 3 nebo za 4*?" Ehm, trochu váhám, protože ty momenty, kdy to bylo padnoucí jak zadek na hrnec (a ve kterých se poznávají všichni ti, kteří takovou schůzku naslepo někdy podstoupili), se bohužel střídají s těmi druhými, kdy se maně chcete podívat na profil filmu, jestli to natočili Britové nebo Amíci.. těch emerických prvků tam bohužel pár je a působí značně rušivě, ale když si sečtete pro a proti, zůstane vám dojem dobré dvojky Simona a... Lake (hmf, zvláštní jméno, ale kdo jsem já, abych soudila), kterým to sedlo a to se počítá. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg je jen jeden, on dokáže rozesmát a pobavit. V Man Up se mu to povedlo hned několikrát, jako herec začíná být můj velký oblíbenec. S Olivii Williams si sedli a děj nebyl špatný. Těch 88.minut se dá zvládnout bez větších problémů a nudy. Nejde o typickou komedii, svým způsobem vyprávění a dějem je originální .. 8/10 = 85% ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životní, milé, vztahové, srdeční X nervózní tempo. Film byl vesměs pozitivní. Trošku mě frustroval vystresovaný Simon a jeho rychlé tempo. Pár vtípků taky bylo, milující rodina a hlavně Jessica, která jediná byla v pohodě. Asi z té knížky. ..takhle propařit noc, to musí být něco.. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Ze sekce Rom-Kom (rozuměj romantická komedie) absolutní špička. Na úkor romantiky, která zde dostává sarkastickou podobu, se tu rozehřívá neskutečná komedie, což ve stejně kvalitě Hudbu složil, slova napsal je vyváženo přesně naopak. Je to surovější snímek bez jemnocitu s důrazem na ironii. A to chceš. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama