Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší pasáž jsou hned úvodní titulky, které jak kdyby vypadly z ilustrací McKeena. Dále pak kvalitou vystupuje scéna s "kočičtou" v domě navíc podbarvená krásně teskným songem. Škoda, že vedle vyzdvihovaného Glovera dost nespravedlivě zapadává představitel Bena. Natolik charismatického a sympatického zloducha jsem už dlouho neviděl! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To najlepšie na tomto snímku je samotný nápad a herecká stránka, ale ten obsah...no... ten ma veru nenadchol. Prišlo mi to mdlé, nevýrazné a aj keď sa to snažilo byť komédiou, drámou či hororom, vo výsledku to poriadne nebolo ani jedno. Slabučké ako sto krát urobený čaj z jedného vrecúška. Bolo sympatické, že sa tu to snažilo hrať na postavy, no mohlo sa ísť do väčšej hĺbky. Najmä vzťah matky so synom mohol byť zaujímavý, avšak potenciál v tomto smere bol premárnený. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento film vůbec nemá čím zaujmout. Za čistokrevný horor se to označit nedá, protože s hororovými atributy pracuje dost nudně a spíše si z hororu jen určité prvky vypůjčuje. Nezaujme ani herecké obsazení, i když čítá herce, kteří hrát dovedou, ale tentokrát nepředvedli zhola nic. Slabý film po všech stránkách. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Žánrově opět tradiční nedomrdlost - ani temný psychologický krvák, ani viditelně nadsazená strašidelná komedie typu Příběhy ze záhrobí. Poslední půlhodina se vleče jak sopel, skoro jako kdyby štáb stál se stopkama a povzbuzoval herce: "Ještě seď, ještě seď, vydrž chvilku, teď se postav, zase se posaď, vydrž, ještě nám chybí 10 minut a budeme mít rovných 100." ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zde bylo děsivé, tak Willard, případně o nic méně poťouchlá babice. Krysy jako ekvivalent úhlavního záporáka/manipulátora nepůsobily vůbec děsivým dojmem. Kromě toho, že je to celé až bizarní podívaná, které jsem prostě nepřišel moc na chuť. Na jednu stranu, možná zajímavě vyjádřené šílenství. 40% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Všechny krysy měly na spodní straně ocasu namalované čísla, aby je mohli filmaři a trenéři sledovat. (hladass)
  • Okolo pětiset krys bylo před začátkem filmování podrobeno tréninku. (Pumiiix)

Reklama

Reklama