Reklama

Reklama

Pohádka o Popelce

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1944, 6 min

Obsahy(1)

Animovaná reklama propagující těsnění firmy Kovotěs Hošický a Pešek, vyrobil Brenten-Film-Studio. Popelka uklízí na zámku zlé královny. Venku zuří bouře a nedoléhajícím oknem pronikne dovnitř škodolibý duch, který Popelce škodí. Naštěstí jí dobrá víla daruje skříňku, z níž je vyvolán srdnatý rytíř, který Popelku ochrání. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Černobíle animovaná reklama na těsnění do oken značky Kovotěs smíchala Popelku se Sněhurkou a vzhled hlavních postav si také vypůjčila odjinud. Animace mi nepřišla ani na tu dobu nic moc, ale byla to přece jen reklama, navíc realizovaná za války, takže těžko říci, jak tohle dílko hodnotit... ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Nerad jsem ve srovnání s ostatními komentáři za suchara, ale i na svou dobu zoufalý podprůměr – výtvarná stránka z větší části nahrubo obšlehnutá od Disneyho, zmatený (vlastně spíš neexistující) děj, mizerná animace. **, a to ještě trochu nadržuju z respektu k Brňákovi Otakaru Blažkovi alias Brentenovi, který dokázal jako nezávislý producent uprostřed protektorátní bídy vydupat ze země aspoň tohle. ()

Reklama

Reklama