Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává šest měsíců poté, co inspektor Kuraki zjistil pravdu o smrti své ženy. Inspektor sice stále ještě pracuje pro policejní oddělení Veřejné bezpečnosti, ale již jen ze setrvačnosti. To Osugi od policie odešel a dal se na dráhu soukromého detektiva. Útok teroristů související s Penamskou republikou jim dá najevo, že ne všechny jejich záležitosti již byly vyřešeny. O slovo se totiž přihlásil sám Dharma. (Lex.San)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Zíza

Téda to rád slyším :) Vypadá to podobně jako by od Korejské produkce, což chválím :) Hlavně ty dva výbuchy jsou na úrovni až Hollywoodu ! :) Jsem zvědav na souboje, jak si s němi poradí, ale o zábavu si myslím bude vystaráno :)

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Už seriál (dvě série) byl docela nabouchaný, když to srovnám se zbytkem produkce v Japonsku. Na film se těším jak na Vánoce. Točili to na Filipínách a místní jim i pomáhali s choreografií, tak si myslím, že to fakt bude mít co do sebe.

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

TRAILER! Že by se Japonci konečně postavili na nohy a natočili nám pořádný, vysoko rozpočtový Akční Thriller? Skvělý vizuál, úžasný spád, parádní maniakální záporáci.. Bude se bojovat, střílet i vybuchovat ve velkém stylu. Beru!

na příspěvěk reagoval Zíza

Reklama

Reklama