Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad byl se svojí rodinou na dovolené, když mu na letišti teroristé, v čele s nechvalně známým Carlosem, unesli manželku. Aby ji zachránil, musí se s nimi utkat na život a na smrt. V sázce je ale mnohem víc životů, než si Bred myslí (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Grondal odpad!

všechny recenze uživatele

To najdôležitejšie čo môžem povedať k tomuto filmu je to, že ma dohnal k slzám. To by nebolo až také nečakané, pretože na plač je tu úplne všetko od deja cez scenár až po réžiu a herecké výkony, no napriek tomu sa to aj filmov s podobnými "kvalitami" podarí len zriedkavo. Ale aby som všetko uviedol na pravú mieru, slzy ktoré mi po prvej štvrťhodine tiekli po tvári boli samozrejme slzy smiechu. Nebudem spoilerovať detaily, to proste treba vidieť a nechať sa zas a zas prekvapovať originálnymi filmárskymi postupmi a nápadmi. Po zhliadnutí tohto filmu, mi už ani skvost ako Prezidentov muž nepripadá taký šitózny, ale len nezaujímavo zlý. Tak či onak, zas som si raz rozšíril filmové obzory a vôbec investovaný čas neľutujem, pretože ak je pravda že smiech predlžuje život, tak úvodná štvrhodina mi splatila všetok čas, o ktorý som prišiel. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní kultovní béčko mého mládí. Nezapomenutná scéna s umělohmotnýma zbraněmi přenesenými přes detektor kovu a rozstřílená kolena Michaela Paré. Celým filmem v podstatě profrčíte ani nevíte jak a moc se toho neděje. Závěrečná likvidace ostrova je senzační. Billy Drago hraje opět padoucha s velkým "P" a je to jedna z jeho nejvyvedenějších rolí. P.S. Velmi směšné bojové scény s Jan-Michael Vincentem, kdy on zvedl nohu - střih - je trochu pootočen, noha klesá a protivník vyřízený. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Uf už zase.. další z milionu akčních béček, co nepřináší vůbec nic originálního ba dokonce ani zábavnýho a tváří se to hrozně drsně a jediný co bylo drsný jsem byl já, když jsem tenhle skvost hodnotil. Snad jediný co mě trochu pobavilo byl hrdina Paré zachranující bazukou svou manželkou (kterou má jako rukojmí kdo jiný než Billy feták Drago) Stojí to za to, vidět to jen kvuli téhle scéně? Já bych řekl že stoprocentně ne. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Takhle neschopní záporáci, kteří píšou dopis americkému prezidentovi, zatímco Michael Pare bezproblémově zdrhne z vězení, snad nemůžou ani existovat. Nejvíc mě pobavila scéna, kde Pareho parťák omračuje naprosto hluché a krátkozraké vojáky svým dalekohledem. Sem tam je to dobrá bžunda, ale celkově slabota. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tu sú slová zbytočné, kto nevidel nepochopí. Úvodná pasáž bezpochyby patrí k mojim najsilnejším filmovým zážitkom. Únos autobusu teroristami vyzbrojenými hračkárskymi pištoľami a následná "hrdinská" záchranná akcia sú neopísateľné. Áno, priznávam sa, plakal som (od smiechu). Škoda že v podobnom duchu to už ďalej nepokračuje. Stále je to síce rovnako dementné, len už nie tak vtipné. 2-/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V automobilové honičce jsou použity scény z filmu Killing Streets (1991), ve kterém Michael Paré a Gabi Amrani také hráli. (slatkac)

Reklama

Reklama