Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (23)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společnost Renaissance Pictures byla založena v 79. roce Raimim, Tapertem a Campbellem. Vlajkovou lodí se stal Evil Dead a zbytek už je historie. Z kultovky se stala trilogie, muzikál a teď máme i seriál. Později přišel Darkman, Hercules, Xena a Legend of the Seeker. A i kdyby člověk tohle všechno nevěděl, podvědomě by si k podobnostem z těchto show došel. Fanoušek určitě. Takže to jediné, co v Evil Deadech chybělo, tedy nahá Lucy vstávající z popela a Lucy recitující z Necronomiconu, a to se děje v seriálu. Konečně. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc jsem nečekal, ale dostalo se mě parádního humoru a hláškujícího Ashe, jak ho máme všichni rádi. Spousta odkazů na kultovní trilogii vyloudí moc a moc úsměvů na tváři. Jako absolutní fanoušek celé trilogie mě přece jen občas vadily CGI efekty, ale bylo to celkem vyvážené s poctivým maskérským gorefestem. Těším se na další sérii. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada nepříliš hororového seriálu Ash vs Evil Dead je z mého pohledu hororového experta zajímává především tím, že jednotlivé epizody nesou zcela charakteristický rukopis daného režiséra, což běžný divák obvykle vůbec není schopen postřehnout. Před projekcí Ash vs Evil Dead jsem neměl žádné tušení o tom, kdo je autorem jednotlivých dílů a přesto jsem po shlédnutí spolehlivě určil, který tvůrce vytvořil konkrétní epizodu. Tedy příště prosím méně Raimiho (El Jefe (S01E01)) a více Jacobsona (The Dark One (S01E10)) ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! První řada seriálového pokračování kultovní trilogie Sama Raimiho dopadla až nečekaně skvěle. Je to náramně brutální, ultra krvavé, lehce strašidelné a přitom velmi vtipné. Tedy přesně takové, jaké to být mělo! A Bruce Campbell je pořád stejnej nářezák. A vlastně až díky tomuto seriálu jsem si uvědomil, jak neuvěřitelně nedoceněným hercem tenhle cool borec doopravdy je... 90 % ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash po letech paběrkování dostává vizi, kdy se zlo vrací a rozhodne se definitivně skoncovat s knihou "zla". Cestou přibere parťáky a jatka mohou začít v plném proudu. Campbell je opět skvělý, neustále hláškuje a porcování démona mu jde jako za mlada. Bohužel se to nedá říci o vedlejších postavách, které se snaží držet krok, ale nedaří se to a ve většině případech jsou otravní. Všechny díly vypadají přes kopírák a humor, včetně akce se brzy okoukají a nemají takový efekt. Určitě pochvalu zaslouží masky a gore scény, ve kterých krev teče opravdu proudem. Ale nemůžu si pomoci, prostě jen bezduchá vyvražďovačka, která je díl od dílu stejná a nikam se neposouvá. Musím říci, že jsem čekal o dost více a pouhá nostalgie zkrátka nestačí.......6/10 ()

Galerie (183)

Reklama

Reklama