foto

Hemky Madera

  • nar. 26.1.1977 (40 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Portrait's Secret, The
2016 A Zombie Named Ted
La La Land
Untitled Miami Project (TV film)
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story (TV film)
The Preppie Connection
2014 Supremacy
Tumbleweed: A True Story
Turtle
2013 Babička Ultima
Biodegradable
Problem of Evil
2012 El Jefe (TV film)
Last Intervention, The
2011 Joshua Tree
Pimp Bullies
Rango
2010 Jako zvířata v kleci
King of the Avenue
2009 Soga, La
2005 Ztracené město
2004 Cupidity
2003 Dreaming of Julia
2000 Bookie's Lament, The

TV seriály

2017 Brockmire (TV seriál)
It All Comes Down to This (E08)
Old Timers Day (E07)
Road Trip (E06)
další epizody (8)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
další epizody (13)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Hostitelka (S01E05)
Brujo (S01E04)
Bosch (TV seriál)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Seven: Lost Boys (S01E07)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Bizarre Tales (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S05E10)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Trophy (S05E05)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace