Reklama

Reklama

Gondíci s. r. o.

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 50 min

Obsahy(1)

Gondíci s. r. o., rady zaručené, možnosti neomezené! Bydlení, zahrada, design, zdraví, inspirace, styl i zábava. Adéla a Dalibor vědí jak na to! Nový pořad sourozenců Gondíkových vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o. a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

Koprska odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je neskutečný odpad a upřímně s vyjadřováním těch dvou by produkce měla něco udělat. Vždyť ten Gondík se vyjadřuje jako totální buran, oproti lidem, se kterými natáčí je to v tom kontrastu neskutečně vidět. Každý proti těm dvoum vypadá pak jako inteligent. Jo - za mě tento vyjadřovací mód si mohli dovolit, když se to vysílalo x let dozadu, ale v roce 2016 opravdu ne, ke všemu ještě na Primě muselo někomu přeskočit, zařadit tento poděs do večerního programu!!! Zlý sen. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, znám šílenější pořady ( hlavně ze zahraničních TV ) takže sumárum sumáre bych přiděl 1 zajímavostní placku. Jinak to spadá do těch pořadů, které v podstatě nemají čím zaujmout a na které se podívá jen fanda Gondíkovic sourozenců. Jo z Novy zmizely proto, protože chtěly víc peněz a oni jim nevyhověly, takže se nasádlily na Primu. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Anorektická sourozenecká vyčpělá dvojka dělá to, co se chytalo před 15 léty. Teď moderují variantu kutilské břečky tisíckrát viděnou jinde. Dokonce mají vnitropodnikovou konkurenci v podobě kokotára Hrušky, který přilezl z vedlejšího tv hnoje. U kundíků je alespoň vidět určitá schopnost odvést nějakou průměrnou práci, i když Dalibor je hodně mimo a jen na něho koukat je velmi nepříjemné...25%. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Proti Gondíkům nic nemám, dokonce je mám velice rád a přijdou mi velice pohodoví a sympatičtí moderátoři, obzvlášť Adéla. Ale bohužel tento pořad neobsahuje nic nového ani zajímavého, spíše tam ukazují jen věci nic neříkající či nijak nové a nebo jinak zajímavé rady. Dále k čemu je mi historie statku, to patří spíše do jiného pořadu. Jsou oba skvělý, ale tento pořad je zbytečný. Milé, ale nic neříkající. V podstatě zbytečné. Jednu za sympatie :) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kutilové vezměte nohy na ramena! Nejotravnější dvojka v dějinách televizní zábavy, Aduš & Dala, se vrátila. Jsou dvojnásob zvětralejší, dvojnásob vyčpělejší a nejsou vůbec Prima. Jen co se jich Nova zbavila, vrhl se po nich v čirém zoufalství stále méně sledovaný Prima konkurent a představil jakýsi restart téhle moderátorské dvojice, o který už nikdo nestál. Netvrdím, že je něco špatného na radách pro kutily, a tentokrát cílené nejen na ně, ale špatné je, když je někdo nesoudný a neumí to zabalit, když už to zkrátka není ono. Incestní sourozenci už opravdu nemají čím překvapit. Pořad chce být evidentně mnohem lepší a erudovanější, než zaběhlá konkurence Loskuták, ale i přes občasné záblesky inovace, jde vlastně jen o vlastní zviditelnění, posílení ega a nesmíření se s tím, že je nejlepší v nejhorším přestat. Prima si delší dobu vede zle nedobře v technické grafice, ve které je mnohem zaostalejší než Nova. Znělka hovoří za vše. Obsah chce být tématický bohatý, ale většinou se to smrskne na trefné jedním uchem tam, druhým ven. Dobrý kutil si určitě pro radu nepůjde ke Gondíkům. Obrátí se na seriozní zdroj a ne na dva arogantní sourozence, kteří ze sebe chtějí dělat to nejlepší, co je v televizi k mání. Bohužel, v televizi je to opravdu to nejlepší, neboť Rychlý na Nově v Loskutákovi vás zaručeně Rychle odradí a Rychle přepnete jinam. U všech pánů kutilů narazíte jen na Gondíky. 0% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama