Reklama

Reklama

Gondíci s. r. o.

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 50 min

Obsahy(1)

Gondíci s. r. o., rady zaručené, možnosti neomezené! Bydlení, zahrada, design, zdraví, inspirace, styl i zábava. Adéla a Dalibor vědí jak na to! Nový pořad sourozenců Gondíkových vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o. a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni. (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Proti Gondíkům nic nemám, dokonce je mám velice rád a přijdou mi velice pohodoví a sympatičtí moderátoři, obzvlášť Adéla. Ale bohužel tento pořad neobsahuje nic nového ani zajímavého, spíše tam ukazují jen věci nic neříkající či nijak nové a nebo jinak zajímavé rady. Dále k čemu je mi historie statku, to patří spíše do jiného pořadu. Jsou oba skvělý, ale tento pořad je zbytečný. Milé, ale nic neříkající. V podstatě zbytečné. Jednu za sympatie :) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Anorektická sourozenecká vyčpělá dvojka dělá to, co se chytalo před 15 léty. Teď moderují variantu kutilské břečky tisíckrát viděnou jinde. Dokonce mají vnitropodnikovou konkurenci v podobě kokotára Hrušky, který přilezl z vedlejšího tv hnoje. U kundíků je alespoň vidět určitá schopnost odvést nějakou průměrnou práci, i když Dalibor je hodně mimo a jen na něho koukat je velmi nepříjemné...25%. ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, znám šílenější pořady ( hlavně ze zahraničních TV ) takže sumárum sumáre bych přiděl 1 zajímavostní placku. Jinak to spadá do těch pořadů, které v podstatě nemají čím zaujmout a na které se podívá jen fanda Gondíkovic sourozenců. Jo z Novy zmizely proto, protože chtěly víc peněz a oni jim nevyhověly, takže se nasádlily na Primu. ()

deadzygote odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi velké, extra tuhé hovno, jisto si svou silou, extrémním tvarem, extrémním smradem a celkovým extrémním projevem, se sebejistě usmívá nad svým menším kolegou... Do té doby, než se stane obětí tsunami pana vejblitka... zvratky jsou všude, dokonce i tam, kde by si nikdo nikdy netroufal doufat, že až tam, se mohou dostat... ()

Koprska odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je neskutečný odpad a upřímně s vyjadřováním těch dvou by produkce měla něco udělat. Vždyť ten Gondík se vyjadřuje jako totální buran, oproti lidem, se kterými natáčí je to v tom kontrastu neskutečně vidět. Každý proti těm dvoum vypadá pak jako inteligent. Jo - za mě tento vyjadřovací mód si mohli dovolit, když se to vysílalo x let dozadu, ale v roce 2016 opravdu ne, ke všemu ještě na Primě muselo někomu přeskočit, zařadit tento poděs do večerního programu!!! Zlý sen. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama