Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Během tajné návštěvy Moskvy je přímo z hotelového pokoje unesen íránský ministr obrany. Média po celém světě zveřejnila videozáznam, na kterém je vidět průběh akce. Známá je i identita pěti únosců, pěti občanů státu Izrael, kteří mají dvojí občanství. Z akce je obviněn Mossad a všichni se logicky domnívají, že pět únosců je samozřejmě jeho agenty. Problémem však je, že oněch pět občanů vůbec o ničem neví a o své slavné akci se dozvídají z televize či od svých stejně překvapených rodin. (Ketri)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (3)

Kfulim (2015) 

Neznámé komando s pasy pěti civilistů unese iránského generála a tenhle seriál od první minuty sleduje oněch pět lidí s různými osudy, kteří jsou vyšetřování co oni s tím. Naprosto dechberoucí strhující napínavý způsob vyprávění, který první díly neoplývá akcí, ale napětím, paranoiou. Hodně originální realistický thriller s několika zvraty a v posledním díle trochu hloupou scénou na letišti v Moskvě . První liga špionských filmů/seriálů. ()

Season 1 (2015) (S01) 

Pětihvězdičková špionážní záležitost z Izraele, tak jako Fauda, která má kapku lepší akci, nebo Teheran, který je kapku víc popcornovější, tak Kfulim vede ve skvělém paranoidním napětí od prvního do posledního dílu. ()

Season 2 (2018) (S02) 

Druhá série izraelské špionážní lahůdky má podobné schéma jako první řada - po teroristickém výbuchu na vrtné plošině jsou vyšetřováni tři civilisté , kteří byli napsáni na seznamu hostů slavnostního zahájení provozu, ale nebyli tam. Když se člověk prokousá přes první díl, tak se mu dostane jedna velká napínavá jízda se skvělou paranoidní atmosférou kdo je kdo. Vedle Faudy za mne nejlepší izraelský seriál. ()

Reklama

Reklama