Reklama

Reklama

Po návratu z dovolené Millerovi zjišťují, že byl jejich dům vykraden. Po úklidu nepořádku se vracejí do svých životů a snaží se setřást pocit narušení. Ale vůbec netuší, že jejich noční můra právě začala. (noelcoward73)

Recenze (35)

tron 

všechny recenze uživatele

„Potrestáte ma za niečo, čo som neurobila? Čo sme v Minority Report?“ Tradičné found footage s otvoreným resp. schválne nedovysvetleným koncom, čo pre niekoho môže byť mrazivé (veľa obetí brutálnych zločinov sa nikdy nedozvie, prečo sa „to“ stalo práve im) a pre niekoho proste len nedokončené (a tým pádom body dole). Z celkovej zápletky mrazí, ale niečo také už tu bolo - Cudzinec v dome s Garym Buseym (1989). Pár scén je značne nepríjemných. Inak by som to ale hodnotil ako priemer s pár lepšími miestami, ale aj s pár podstatne horšími a slabšími. Ústredná rodina ani sympatická, ani nesympatická, magor totálne odporný úchyl. Scenár dosť čudný – chlapec vrieska uprostred noci a rodičia sa ho nespýtajú prečo, žena prehľadáva temnú povalu, na ktorej začuje čudné zvuky a hystericky utečie, no potom sa tam už nevráti s manželom a políciou. Neviem no. Nejako extra ma to proste nedostalo. S prižmúreným okom (a slučkou okolo krku) 60%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo obrovský zklamání. A násobí se to ještě víc tím, že v tom měl prsty můj oblíbenej rejža Adam Mason. Další věc co mě nasrala je, že se tady vůbec uvádí jméno herečky Amy Smart. Jestli se tam ukázala na 2 minuty tak je to moc. Když je tady uvedená na prvním místě rozhodně bych čekal nějakou větší roly. Příběh sám osobě je tíživej. Není to jen o vloupání. Samotný vloupání vás připraví o soukromí. A v tomhle případě to platí obzvlášť. Jenže film je bez špetky atmosféry. I přes krátkou stopáž mě film prostě nudil Mason buď vyměkl nebo je chyba ve mě. Každopádně tohle není film, kterej bych měl potřebu vidět znovu. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu. Magor trošku podobnej Collectorovi bydlí 2 týdny v baráku zatimco je rodinka majitelů na dovolený, nastaví jim do místností skrytý kamery a udělá doma bordel. Rodinka se vrací, uklidí, vyřeší situaci s policajtama a vesele si žijou dál, jenže Špepík se jim zabydlel na půdě a několik dní předvádí slušný stealth schopnosti a krásně s těma lidma vyjebává, at už jde o hrabání se v osobních věcech nebo vyžírání ledničky a plivání do džusu. Je to přesně takový jak jsem čekal a chápu že někoho to může nudit, asi stejně jako vrah potřebujete kurevskou dávku trpělivosti, každopádně já se bavil. Hezká úchylárna. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi, velmi dobrý koncept a nejoriginálnější využití found footage formy za hodně dlouhou dobu. Tady si totiž bezpečnostní kamery po baráku nerozmístila rodina, kterou straší démoni. Ne ne, tady kamery rozmístil úchylák, který se vyžívá ve sledování nic netušících obětí. A jako by to nestačilo, ještě se jim sám schoval na půdě. Brrr. Znepokojivé, reálné, ale přesto se mi zdá, že ten koncept sám o sobě je nakonec silnější, než zážitek z výsledného filmu. Co přesně šlo udělat jinak a lépe ale nevím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, další found footage. A co přinese asi nového? No, vlastně vůbec nic, ale tak to už přece od tohoto žánru nečekáme. Celkem tísnivá, respektive paranoidní situace je využita k tomu, aby se odvíjel klasický příběh, kdy čekáte jen na to, jestli něco děsivého uvidíte, nebo ne. Tady vidíte a některé scény dovedou překvapit. Finále dobré. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama